Els internacionals ja preparen el partit contra el Betis

Els internacionals ja preparen el partit contra el Betis

Dídac, Catela, Erick i André Coelho tornen al grup, mentre que Lozano i Ferrao ja s’entrenen amb normalitat a l’espera de l’alta mèdica i són dubte

Velasco recupera efectius per al partit contra el Betis (divendres, 20:30h, Palau Blaugrana). El tècnic ha comptat amb 11 jugadors en la sessió d’entrenament d’aquest dijous, només a l’espera de Touré, que ha jugat amb la selecció francesa. 

Ja han tornat Dídac, Catela, Erick i André Coelho després d’haver guanyat els respectius amistosos d’Espanya i Portugal de preparació per al Mundial. També hi eren Antonio, Matheus i Adolfo, que està al 100% després de perdre’s els dos últims partits. I Lozano i Ferrao ja s’entrenen amb el grup amb normalitat a l’espera de rebre l’alta mèdica i són dubte per al partit de divendres al Palau. El que està clar és que tornin quan tornin, o bé divendres, o bé dimarts també al Palau contra Cartagena, o bé el dissabte dia 27 a la pista de l’Inter, la idea és que ells dos i Pito estiguin a punt per a la Final Four d’Armènia i la semifinal del dia 3 de maig contra Sporting.

El cadet Roger s’entrena amb el primer equip

La gran novetat de l’entrenament d’aquest dijous ha sigut que Velasco ha comptat amb el cadet de segon any Roger García, de només 16 anys i que durant l’últim mes ha jugat amb el filial. Encara no se sap si anirà convocat contra el Betis. Si jugués, seria el jugador més jove en debutar amb el primer equip i igualaria el rècord que té Adolfo, que va debutar a Primera amb Industrias també amb només 16 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut