Olympiacos - Barça: Primer 'match-ball' per aconseguir el bitllet a Berlín

Olympiacos - Barça: Primer 'match-ball' per aconseguir el bitllet a Berlín

Els blaugranes, que han recuperat el factor pista, esperen deixar sentenciats els quarts de l'Eurolliga en el quart partit

El Barça pot segellar el seu accés a la Final Four de l'Eurolliga en el segon partit a Atenes contra l'Olympiacos (18.45 hores, Vamos). Els blaugranes van aconseguir la difícil tasca de guanyar el primer partit a Atenes i sortir vius de l'infern del Pireu. Aquest triomf els permet afrontar amb més ànims i forces el segon xoc contra el quadre blanc-i-vermell.

Els jugadors de Roger Grimau, a més, van recuperar el factor pista, clau en aquest tipus d'eliminatòries. Tanmateix, esperen que no sigui necessari i deixar sentenciada aquesta sèrie aquest mateix dijous. El quadre blaugrana ha demostrat en cadascun dels tres partits poder aguantar estoicament i pretén mostrar la mateixa fermesa aquesta nit. El mateix Ricky Rubio ha valorat així el xoc entre atenencs i barcelonins: "Crec que aquesta eliminatòria la decantarà l’equip que jugui més físic i amb més ganes".

"Hem de posar tot el que tenim a les nostres mans per tenir la possibilitat de guanyar", ha afirmat també el base del Masnou. Unes declaracions a les quals també s'hi ha sumat el base lituà, Rokas Jokubaitis, que ha fet una valoració del tercer partit i què pot aportar anímicament al quart. "Sabem el que ens espera. En el tercer xoc semblava que perdríem i vam treure l’orgull i vam endur-nos la victòria. Hem de demostrar el mateix caràcter", ha sentenciat.

Penúltim partit al Palau

Guanyi o perdi contra l'Olympiacos, el Barça disputarà aquest diumenge la penúltima de les batalles al seu temple en aquesta fase regular. El rival és el Dreamland Gran Canaria (17.00 hores, Vamos), sisè classificat a la Lliga i amb opcions de poder avançar, precisament, el conjunt culer. Per tant, serà un partit clau per als interessos dels de Grimau si volen assegurar-se un bon encreuament a la fase final de la Lliga ACB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut