Olympiacos - Barça: El Palau dictarà sentència (92-58)
Ofert per

Els blaugranes han caigut en el quart partit de la sèrie i el pas a la Final Four es decidirà en el cinquè i últim al temple culer

Tot per decidir. El Barça ha perdut contra Olympiacos en el quart partit dels play-offs de l'Eurolliga (92-58), no ha pogut tancar la sèrie i serà el Palau Blaugrana qui determinarà l'equip que avançarà a la Final Four de Berlín en el cinquè enfrontament. Malgrat un bon inici dels homes de Roger Grimau en el primer quart, els grecs han trencat el duel al segon quart i han dominat la resta. Així, el pròxim dimecres 8 el temple culer dictarà sentència per intentar estar entre els quatre millors equips d'Europa.

Bon primer quart blaugrana

Amb el Pavelló de la Pau i l'Amistat ple a vessar i amb un ambient molt sorollós dels aficionats grecs, el quart partit de la sèrie entre Olympiacos i FC Barcelona ha començat molt disputat, amb un intercanvi de cops entre ambdós equips. Mentre que Moustapha Fall ha sigut la referència local sota la cistella, els blaugranes han demostrat un joc coral i això ha permès dominar el primer quart, malgrat que els 10 primers minuts han acabat amb només un +2 a favor dels de Roger Grimau (21-23).

Olympiacos domina el segon

El segon període ha sigut completament diferent. L'atac culer no ha tingut l'encert del principi i això ho ha aprofitat Olympiacos per arrencar amb un parcial de 15-0 i agafar les primeres grans rendes del duel. El percentatge d'anotació dels grecs ha sigut molt alt i el marcador ha patit un daltabaix respecte a la igualtat inicial. Així, el Barça ha anat a vestidors amb un -16 a l'electrònic després d'un segon quart molt dolorós (53-37).

No canvia res

A la represa, el guió ha continuat sent el mateix. La diferència no s'ha escurçat pràcticament gens durant el període, i malgrat algunes espurnes blaugranes amb un parcial de 0-8, Olympiacos ha tornat a reaccionar per augmentar encara més el seu avantatge en el lluminós i deixar vist per sentència l'enfrontament al final del tercer quart (72-47). L'últim capítol ha sigut un pur tràmit, on els locals han continuat amb la seva eficàcia en un partit decidit per fer més gran la renda (92-58). El Palau Blaugrana decidirà el pròxim dimecres.