El FC Barcelona i EHEIM Möbel signen un acord per oferir el màxim confort en la implementació dels seients del futur Spotify Camp Nou

El FC Barcelona i EHEIM Möbel signen un acord per oferir el màxim confort en la implementació dels seients del futur Spotify Camp Nou

L'especialista líder en solucions de seients fixos per a espais públics es converteix en nou proveïdor de l'Espai Barça al llarg de dues temporades, des de l'1 de juliol del 2025 fins al 30 de juny del 2027

El FC Barcelona i EHEIM Möbel han signat un acord de patrocini amb què l'especialista líder en solucions de seients fixos per a espais públics es converteix en nou Provider of Espai Barça de seients al llarg de dues temporades, des de l’1 de juliol del 2025 i fins al 30 de juny del 2027. A partir d’aquesta nova aliança, que es basa a sumar un nou soci estratègic a un projecte innovador i transcendental, col·laboraran per incorporar la gamma de seients EHEIM Möbel al nou Estadi, garantint així el màxim confort i comoditat per a tots els aficionats i aficionades que visquin des de la grada l’experiència d’un dia de partit.

Aquest acord entre el Club i EHEIM Möbel està inclòs en el programa de patrocinis associat al futur Spotify Camp Nou, reafirmant així l’aposta del FC Barcelona de construir un estadi amb tots els avenços i comoditats per als quasi 105.000 espectadors i espectadores que acollirà la instal·lació. En el marc d’aquesta unió, el FC Barcelona no només reafirma el seu compromís amb l'excel·lència, sinó que també converteix les seves instal·lacions en una plataforma de negoci i col·laboració per a una empresa internacional de la magnitud d’EHEIM Möbel.

En aquesta mateixa línia, aquesta suposa una nova oportunitat per a aquest programa de patrocinis creat específicament per a un dels projectes més importants de la història del Club i obrirà noves oportunitats, tant per a empreses que es dirigeixen directament al consumidor (B2C) com per a aquelles enfocades a l'àmbit empresarial (B2B), com és el cas d’EHEIM Möbel, aprofitant la visibilitat i el prestigi global del FC Barcelona i la rellevància del que serà un dels estadis referents al món.

L’Espai Barça, més que un estadi

L’Espai Barça és una projecte revolucionari en el món de l’esport i l’entreteniment que busca renovar i expandir les instal·lacions del FC Barcelona, incloent-hi l’emblemàtic Spotify Camp Nou, i convertint-lo en el millor complex esportiu al centre d’una gran ciutat. Com a part d’aquesta aliança, la incorporació dels seients d’EHEIM Möbel no només millorarà el confort de les persones que visitin l’Estadi, sinó que també establirà nous estàndards en el disseny d’instal·lacions al món de l'esport.

 

Declaracions de Juli Guiu, vicepresident de l’Àrea de Màrqueting del FC Barcelona

“L'aliança amb EHEIM Möbel posa en valor l’aposta del Club per construir un nou Estadi amb tots els avenços i que ofereixi la millor de les experiències a tots els socis i sòcies, aficionats i aficionades que visitin l’Spotify Camp Nou. Comptar amb el màxim confort i tota la comoditat en els seients dels quasi 105.000 espectadors i espectadores és clau per a una instal·lació que aspira a convertir-se en un referent en el món de l’esport i l’entreteniment”.

 Declaracions de Frank Eheim, CEO d’EHEIM Möbel

“Estem molt emocionats i és un honor contribuir a un dels espais més emblemàtics i històrics de tots els esports i de participar en la seva transformació en un nou referent per a totes les instal·lacions modernes. La implicació en aquest prestigiós projecte i l'associació amb una marca reconeguda mundialment com el FC Barcelona ens ajuda a consolidar la nostra posició com a proveïdor líder de seients per a recintes públics i a relacionar-nos amb nous clients a tot el món".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut