L’Hoquei Herba femení inicia la fase d’ascens

L’Hoquei Herba femení inicia la fase d’ascens

Les blaugranes disputen el primer partit davant el València HC (dss, 17.00h) mentre que el masculí disputa doble jornada

El Barça d’Hoquei Herba femení comença el camí de l’ascens cap a Divisió d’Honor A amb els quarts de final davant el València HC. Les blaugranes, que venen de guanyar l’últim partit de lliga regular 2-1 davant el HC San Fernando, viatgen a València per al primer partit de la sèrie.

Gran fase regular

L’equip entrenat per Daniel Travé va acabar la fase regular en tercera posició amb un total de 25 punts. Vuit triomfs a la lliga, han donat al conjunt barcelonista el dret a disputar el Play-Off davant el València, sisenes classificades amb 18 punts.

En fase regular, les blaugranes es van imposar al Complex Esportiu Pau Negre al conjunt valencià però, a terres valencianes, van ser les locals qui es van emportar la victòria, assegurant així una sèrie de quarts de final amb màxima igualtat.

El primer partit serà aquest dissabte (17.00h) a València i després els quarts venen a Barcelona on és disputarà el segon partit, el proper dissabte 11 de maig a les 17:00h. en cas de ser necessària la disputa d’un tercer partit, aquest seria el diumenge 12 de maig a les 13:00h, també al Complex Esportiu Pau Negre.

Doble jornada per l’equip masculí

L’equip entrenat per McInroy disputà doble jornada aquesta setmana. Primer els blaugranes visiten aquest dimecres (15.00h)  San Sebastián de los Reyes per enfrontar-se al Sanse Complutense en la jornada 19 de la Lliga MGS. I aquest diumenge (11.00h) rep en el Complex Esportiu Pau Negre al RS Tenis, per disputar la jornada 20 del campionat.

El Barça d’Hoquei Herba masculí arriba a aquesta doble jornada en novena posició i vol recuperar el camí de la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut