Tot a punt per a la Champions

Tot a punt per a la Champions

El president del FC Barcelona Joan Laporta ha visitat el Palau Blaugrana i ha volgut animar el Barça de futbol sala davant la gran cita d’Armènia

El Barça de futbol sala ultima els detalls abans de la gran cita d’Armènia. Aquest dilluns al matí, l’equip ha dut a terme un entrenament al Palau Blaugrana, 24 hores abans d’agafar el vol que els porti a Erevan, on des del 3 al 5 de maig es disputa la Final Four de la Champions.

Un entrenament que ha comptat amb la visita del president del FC Barcelona, Joan Laporta, que ha volgut aprofitar la foto oficial per donar sort i ànims davant del repte.

mini_2024-04-29_MEDIADAYiFOTOEQUIPFCBFUTSAL_35

“Estem molt motivats”

També ha estat un matí en què els mitjans de comunicació han pogut copsar les sensacions del Barça. “Serà un partit molt complicat i hem de veure com arriben els nostres jugadors. Però l’equip té il·lusió i motivació per aquest repte. Tenim molta experiència en aquest tipus de competicions i això ens dona un plus”, ha dit el tècnic Jesús Velasco en roda de premsa, a més d’afegir: “Tenim quatre futbolistes que van agafant ritme, però la gran confiança que tinc en Adolfo, Lozano, Ferrao i Pito és que saben competir. La manca de minuts de rodatge que puguin tenir la supliran amb l'experiència. No es posaran nerviosos i els veig híper motivats per donar-ho tot”.

Juntament Velasco, també han comparegut davant els mitjans de comunicació els capitans Sergio Lozano i Dídac Plana. Lozano, que ha reconegut que fa un any ningú hagués pensat que jugaria una nova Final Four després de la llarga lesió patida, ha assegurat que afronta aquesta nova final europea com “un privilegi”: “Estic molt feliç i el meu objectiu és gaudir i donar el màxim. Tenir l’oportunitat de tornar a guanyar la que seria la meva cinquena Champions és fantàstic”.

 

Per la seva part, Dídac Plana ha recordat que el cop de l’any passat, quan no es va poder jugar la Final Four, va ser una “desil·lusió”. Aquest any, ara sí entre els quatre millors, esperen aixecar el títol, tot i que no serà fàcil davant d’un rival molt treballat. “L’Sporting és un equip molt compacte i no ho tindrem fàcil. Però nosaltres anem pas a pas i volem superar-lo per arribar a la gran final. Després, tant de bo puguem tornar d’Erevan amb un nou títol”.

El pla de viatge

El Barça sortirà aquest dimarts direcció Erevan. Cap a les 14.30h agafarà un vol Barcelona – Istanbul, ciutat on es farà la primera parada del viatge. Ja de matinada, i després d’una llarga escala a Turquia, l’equip arribarà a Erevan, aproximadament cap a les 4h del matí hora d’Armènia.

Durant la tarda del dimecres 1 de maig, els culers duran a terme el primer entrenament a l’escenari de la Final Four, el Demirchian Arena. Hi tornaran el dijous, també en horari de tarda. Tot plegat per preparar a consciència les semifinals de la competició, previstes per al divendres 3 de maig a les 19h (hora de Barcelona) contra l’Sporting (en directe a través de Barça ONE). En cas de passar a la final, el partit contra el guanyador del Benfica – Palma està programat per al diumenge 5 de maig a les 18 h (horari de Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut