A encarrilar la Lliga al Johan

A encarrilar la Lliga al Johan

Les de Giráldez reben al Madrid CFF al Johan Cruyff després de classificar-se per a la final de la UWCL

El Barça rep la visita aquest dimecres, a les 18 hores i en directe per DAZN, del Madrid CFF en partit corresponent a la 25a jornada de la Lliga F, aplaçat del passat cap de setmana per coincidència amb la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions. En cas de guanyar aquest partit, les de Giráldez podrien aconseguir el títol de Lliga matemàticament el proper dissabte a Granada.

El rival

Ocupa actualment la 5a posició a la Lliga F amb un total de 46 punts, a dos de les posicions que donen accés a la Lliga de Campions amb aquest partit pendent, després de sumar 14 triomfs, quatre empats i sis derrotes en 24 partits disputats. En el partit de la primera volta, les de Giráldez es van imposar 0 a 2 gràcies als gols de Graham i Oshoala. Pel que fa a les estadístiques, destaquen la migcampista xilena Karen Anaya amb set gols i vuit assistències i la davantera amb passat blaugrana, Gio Queiroz, amb cinc gols en només 10 partits disputats.

El Barça

Amb l’objectiu d’aconseguir el títol de Lliga l’abans possible, les blaugranes no volen fallar davant la seva afició i mirar de sumar els sis punts que es disputen aquesta setmana per guanyar la lliga matemàticament a Granada el proper dissabte. Per fer-ho, necessiten guanyar aquest dimecres al Johan davant la seva afició tot i el desgast acumulat de l’eliminatòria de semifinals de la Lliga de Campions davant del Chelsea. Giráldez ha convocat les següents futbolistes: Paños, Paredes, Jana, Pina, Paralluelo, Marta, Mariona, Graham, Alexia, Patri, Cata Coll, Aitana, Bronze, Rolfö, Bruna, Walsh, O. Batlle, Engen, Brugts, Gemma, Vicky, Ari Arias i Martina.

Les declaracions de Giráldez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut