Barça - València: Els tres punts es queden a casa (4-2)

Barça - València: Els tres punts es queden a casa (4-2)

Un gol de Fermín i el hat-trick de Lewandowski permeten als de Xavi Hernández sumar els tres punts a l'Estadi Olímpic

Victòria important del FC Barcelona a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Els de Xavi Hernández han derrotat el València, en la jornada 33 de la Lliga, i sumen tres punts per seguir amb pas ferm en el seu objectiu d'assolir la segona plaça. Un triomf contra el conjunt xe que ha costat, perquè els de Baraja han remuntat l'1-0 inicial, però una gran segona part culer ha decidit l'enfrontament. Fermín, en el primer temps, i un hat-trick de Lewandowski han estat protagonistes. 


Partit d'alt ritme

Ha estat una primera meitat entretinguda, però amb la balança decantada cap al cantó del València. Perquè, tot i que Fermín ha avançat els culers amb un cop de cap després d'una centrada amb rosca de Raphinha (min 21), el conjunt de Baraja ha pogut remuntar. Primer, quan Hugo Duro ha aprofitat una errada de Ter Stegen en la sortida de la pilota per fer l'empat (1-1, min 27). Posteriorment, quan Pepelu ha transformat un penal d'Araujo sobre Peter Federico (1-2, min 38).

Amb el gol del València, el partit ha acabat de despertar, en part també perquè el Barça ha pressionat per fer l'empat. Cancelo n'ha tingut una de clara (min 44), mentre que després d'un córner a favor la pilota ha acabat contra el pal en una jugada enrevessada (min 45+1). Ja en l'afegit, i amb una revisió del VAR, Mamardashvili ha vist la vermella directa per mans fora de l'àrea (min 45+4). Això ha obligat els visitants a fer un canvi de porter i a quedar-se amb un jugador menys. 

El Barça capgira el marcador

Raphinha, en el llançament de falta posterior a l'expulsió, ha estat a punt de fer l'empat just abans del descans (min 45+6), però finalment ha estat Lewandowski, en un cop de cap a la sortida d'un córner, que ha fet pujar el 2-2 al marcador de Montjuïc (min 50). 

A partir d'aquí, el Barça ha anat encara més a l'atac i Araujo, Lewy o Lamine Yamal han tingut oportunitats per avançar-se. Però de nou ha estat Robert Lewandowski, i una altra vegada amb el cap i de córner, qui ha pogut capgirar l'electrònic i fer justícia al que s'ha vist sobre la gespa (3-2, min 81). I no s'ha quedat aquí el polonès perquè, pràcticament en l'última jugada, ha fet un autèntic golàs de falta per transformar el seu hat-trick (4-2, min 93). 

Ara sí, un resultat definitiu i que ha permès al Barça sumar tres punts per tornar a guanyar. Importants, més encara tenint en compte que la propera jornada serà contra el Girona, el rival del Barça en aquesta segona posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut