Classificats per a la sisena Final Four consecutiva!

Classificats per a la sisena Final Four consecutiva!

El Barça d’handbol serà a la dotzena final a quatre en quinze edicions després de superar el PSG

El Barça d’handbol continua allargant la seva llegenda a la Machineseeker EHF Champions League. Els blaugranes, després d’eliminar el PSG als quarts de final, tornaran a Colònia i seran a la seva sisena final a quatre consecutiva. El Club sumarà dotze presències en quinze edicions, rècord absolut de la competició.

L’equip de Carlos Ortega ha estat l’últim a aconseguir una plaça per a la TruckScout24 EHF Final4 d’aquesta edició, en la que també hi seran l'Aalborg, el Magdeburg i el Kiel. La cita serà el 8 i 9 de juny al Lanxess Arena.

El FC Barcelona, guanyador d’onze títols de la Copa d’Europa, és també l’equip amb el rècord de campionats aconseguits en format final a quatre, amb quatre Champions aixecades al cel de Colònia. Els blaugranes intentaran sumar el cinquè entorxat a Alemanya després de les edicions de 2010/11 davant el Ciudad Real; la del 2014/15 amb el Vészprem; la del 2020/21 contra l’Aalborg; i la de la temporada 2021/22 davant el Kielce.

Els homes d’Ortega, que ha arribat a Colònia en les seves tres temporades a la banqueta, estan protagonitzant una temporada espectacular a l’EHF Champions League. La seva actuació a la fase de grups els va permetre classificar-se directament per als quarts de final, una ronda on han eliminat el PSG, tercer classificat al Grup A, després de guanyar 22-30 a París i 32-31 al Palau, el que suma un 62-53 en el global de l'eliminatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut