Finques Prats Lleida-Barça: Centrats en l’OK Lliga!

Finques Prats Lleida-Barça: Centrats en l’OK Lliga!

Els blaugranes volen preparar-se pels playoffs en les tres jornades que resten de la fase regular de la competició domèstica

Després de l’eliminació europea davant l’Sporting CP en un duel que va registrar la millor entrada del Segle XXI al Palau Blaugrana amb 5.136 persones, els blaugranes han tornat a la feina aquesta setmana per preparar el que queda de temporada. L’objectiu és revalidar el títol de campions de la Parlem OK Lliga. Els d’Edu Castro ja tenen assegurada la primera posició des de fa setmanes però ara falta acabar les tres jornades de fase regular de la competició domèstica. Començant per la visita d’aquest diumenge al Finques Prats Lleida (12 hores, Okliga.TV). El tècnic blaugrana pensa que “la setmana s'ha fet llarga perquè quan hi ha una derrota vols tornar a competir, però amb els cinc sentits posats en l'objectiu de preparar-nos bé pels playoffs". Amb el mateix pensament afronta Joao Rodrigues el partit, conscient que "després de no assolir un objectiu volem tornar a competir i ja el tenim aquí. El nostre objectiu és clar i volem tancar bé aquesta temporada". 

Coneixen els perills del rival

Els d’Edu Amat no van posar les coses gens fàcil en el partit de la primera volta. De fet, no va ser fins als instants finals del duel que un gol d’Ignacio Alabart va donar els tres punts a l’equip d’Edu Castro (3-2). És per aquest motiu però també per la situació classificatòria que travessen els lleidatans –  són onzens i es troben en posició de playout abans d’iniciar la 24a jornada – que el duel s’espera de màxima dificultat per als blaugranes. El tècnic blaugrana és conscient que “la classificació no reflecteix el joc que tenen. Quan van venir al Palau va ser, probablement, el partit més complicat que hem jugat a casa. És un rival molt valent en l'u contra u, que contraataca molt bé i defensen molt bé tots a l'àrea”. Sobre el rival, el '79' blaugrana afegeix que "és un rival molt complicat, molt intens, que competeixen molt bé contra equips grans i nosaltres tenim ganes de sumar els 3 punts per seguir preparant els playoffs".

 

 

Sergi Panadero, baixa per aquest diumenge

Els blaugranes han disposat d’una setmana llarga per preparar el partit, que ha servit per deixar enrere la decepció europea i canviar el xip per afrontar els tres últims partits de la fase regular – Lleida, Girona i Mataró – conscients que els tres rivals que tindran al davant es juguen més que tres punts. Edu Castro no podrà comptar amb Sergi Panadero, que és baixa per aquest duel per una lesió a l'adductor de la cama esquerra. La seva evolució en marcarà la disponibilitat pels propers partits. La resta de jugadors de la primera plantilla estaran disponibles a excepció del lesionat de llarga durada Matias Pascual. Completarà la convocatòria, com sempre, el jove Eloi Cervera i s’hi afegeix Jan Curtiellas. Els àrbitres del duel seran Jordi Reverter i Albert Barba. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut