Sergi Llorca renova fins al 2026

Sergi Llorca renova fins al 2026

El jugador, format a les categories inferiors del Club, amplia el seu contracte per dues temporades més

El FC Barcelona i Sergi Llorca han arribat a un acord per a la continuïtat del jugador format al planter blaugrana a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2026. Així doncs, Llorca veu renovat el seu contracte per dues temporades més. Als seus 26 anys i després de quatre temporades al primer equip del Barça, el ‘44’ s’ha guanyat la primera ampliació de contracte amb el seu rendiment dins la pista.

El jugador de Caldes de Montbui, format al planter blaugrana entre el 2010 i el 2016, va marxar cedit quatre temporades, una al CP Vic i tres al Noia Freixenet, abans de tornar al Club per formar part de ple dret de la primera plantilla. En aquestes quatre temporades, Llorca s’ha guanyat la renovació a base d’un treball incansable i generositat dins la pista.  

Aquesta temporada, sense anar més lluny, ja ha superat els registres de les temporades anteriors. És la temporada en què més gols ha marcat, amb 17, i la que més partits ha disputat, amb un total de 43. Un jugador polivalent i que sempre suma, una peça que seguirà vinculada a l’entitat dos anys més en una clara aposta pel talent format a casa. 

 

 

Declaracions de Sergi Llorca: 

“Molt feliç, molt agraït al Club. Content de poder allargar aquest somni. Sempre havia volgut jugar aquí i poder allargar-ho dos anys més em fa molt feliç. Molt orgullós de poder defensar aquests colors i intentaré ajudar l’equip i el Club a aconseguir títols”. 

“Si no et rendeixes és possible. Vaig formar-me aquí des de molt jove, vaig haver de marxar durant 4 anys però sempre tenia molt clar quin era el meu somni des de petit i he lluitat molt per estar aquí. Per tant, estic molt orgullós d’aquesta renovació”.

Declaracions de Gaby Cairo: 

“És la nostra aposta ferma per la gent de la casa. Va arribar en edat infantil, ha fet un recorregut per totes les categories de la base, va marxar cedit i va arribar al primer equip amb molta maduresa. Ara està a l’edat ideal per donar-nos moltes coses en el nostre projecte de futur. Té l’ADN Barça des del dia que va néixer, sent els nostres colors i el sentiment de pertinença que té el Sergi és molt important per continuar amb les bases d’un equip fet al nostre planter i que pugui tornar a aconseguir títols internacionals.”

“Una de les coses que més em va sorprendre d’ell és l’estima que li tenen al vestidor. És un jugador que sempre suma. Sempre que entra a la pista ocupa aquell lloc que manca a l’equip. Això és el que el fa molt fort, la seva actitud, la seva polivalència i el fet de no donar cap bola per perduda. Això és el que volem del nostre equip per al futur”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut