L’AJ FCB Femení participarà en un torneig internacional a Cadis

L’AJ FCB Femení participarà en un torneig internacional a Cadis

L’equip participarà en la competició organitzada per l’Associació Nacional de Futbolistes Veteranes

La Línea de la Concepción acollirà els dies 3, 4 i 5 de maig el 1r Torneig Internacional de Futbolistes Veteranes, organitzat per l’Associació Nacional de Futbolistes Veteranes i l’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona és un dels participants. Un cap de setmana de futbol d’alt nivell on l’AJ FCB Femení s’enfrontarà al Bayern de Munich, Real Sociedad, Veteranas Parque Alcobendas, Veteranes Castelló i el conjunt de l’Associació Nacional de Veteranes.

La comitiva blaugrana arribarà a la província de Cadis divendres 3 al matí. Ja a la tarda, l’agenda comença amb la recepció a l’Ajuntament de la Línia de la Concepción del president de l’Agrupació de Jugadors, Juan M. Asensi, i el vicepresident Rafael Zuviría. Al vespre se celebrarà l’acte inaugural del torneig a l’Hotel Campo de Gibraltar.

La competició es disputarà íntegrament a l’Estadi Municipal Ciudad de la Línea i donarà el tret de sortida dissabte, 4 de maig. L’AJ FCB Femení jugarà els seus dos partits corresponents al grup A davant el Bayern de Munich a les 10 hores, i el Veteranas Parque Alcobendas a les 11 hores. En cas de classificar-se entre les dues primeres de grup, accediran a les semifinals de diumenge, a les 10 hores. Una hora més tard, es disputarà la gran final.

Una experiència inoblidable que tindran l’oportunitat de viure les jugadores convocades de l’AJ FCB Femení: Esther Torrecilla, Flor de Luna Pila, Vanessa Romero, Mª José Camacho, Cristina Molina, Esther Imaz, Esther Inglés, Pau Ferré, Susana Galiana, Silvia Vives, Carol Juliench i Cristina Jiménez. Al cos tècnic, els entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat, el delegat Paco Gómez, la fisioterapeuta Laura Ruiz i l’encarregada de material, Montse Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut