Servigroup Peníscola – Barça: Un cop injust (3-1)

Servigroup Peníscola – Barça: Un cop injust (3-1)

Els d’Andreu Plaza fan mèrits de sobres per guanyar, especialment en una primera meitat amb vuit ocasions clares, però els locals s’han mostrat més efectius i s’han acabat emportant el triomf

Poques vegades un domini tan contundent acaba sense premi. Això és el que li ha passat al Barça de futbol sala en la seva visita a Peníscola, en un partit que ha comandat des de l’inici però en el qual l’efectivitat no ha acompanyat. Sí que ho ha fet amb l’equip local, que ha aprofitat al màxim les seves ocasions i el gran encert del porter Molina per deixar els d’Andreu Plaza a zero en l’últim partit de l’any.

Cop dur i injust, perquè el Barça ha merescut la victòria. Especialment en una primera part amb molt bon joc, en què ha tingut fins a vuit oportunitats clares. Però, enmig de les ocasions d’Adolfo –s’ha topat amb el pal en l’inici-, Dyego, Arthur o Boyis, un gol de Miguel Fernández (1-0, min 6) ha estat el que ha determinat el resultat al descans.

Un resultat que el Barça ja no ha pogut capgirar, malgrat el domini blaugrana. Perquè als de Plaza, que han controlat el partit i han tingut ocasions clares, els ha penalitzat la falta d’encert davant un Molina determinant. I ho ha aprofitat el Peníscola, que ha tornat a colpejar amb un gol de Rubén Orzáez quan els blaugrana buscaven l’empat (2-0, min 27). Perquè, tot i que Dyego ha pogut reduir diferències (2-1, min 38), Rubén Orzáez ha fet el seu segon de la tarda, el tercer del Peníscola (3-1, min 39), per sentenciar el partit amb el Barça jugant de cinc.

D’aquesta manera, el Barça tanca el 2019 a la Lliga com a segon classificat, amb 34 punts, a només un del Movistar Inter, que ha perdut contra el Jaén.

LA FITXA

Servigroup Peníscola, 3

Barça, 1

Peníscola: Molina, Isi, Josico, Claudino, Raúl Gómez –cinc inicial– Paniagua, Dani Montes, Tuli, Rubén Orzáez, Xavi Cols, Miguel Fernández.

Barça: Dídac, Marcenio, Adolfo, Dyego, Arthur –cinc inicial– Boyis, Joselito, Daniel, Roger, Rivillos.

Gols: 1-0, Miguel Fernández (min 6); 2-0, Rubén Orzáez (min 27); 2-1, Dyego (min 38); 3-1, Rubén Orzáez (min 39).

Àrbitres: Martínez Segovia, Múnez Carpintero. Groga a Claudino i Josiko.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut