El primer equip tornarà als entrenaments el dia 29

El primer equip tornarà als entrenaments el dia 29

Els homes d’Ernesto Valverde gaudiran d’una setmana de vacances i començaran a preparar el derbi a partir del diumenge 29, a les 18 hores

El primer equip se’n va de vacances amb la feina feta. Després de la victòria davant l’Alabès (4-1), els homes d’Ernesto Valverde comencen ara una setmana de vacances, que conclourà el diumenge 29 de desembre, quan hi ha programat un entrenament a les 18 hores. Serà la primera sessió per començar a preparar el derbi contra l’Espanyol (dia 4, 21 hores).

Tot seguit, l’equip durà a terme una doble sessió d’entrenaments el dilluns 30 (11h i 18h) i té prevista una altra jornada de treball per al dimarts 31 (10h). El dia 1 l’equip descansarà, abans de tornar a l’activitat el dijous 2, en la que serà la primera sessió del 2020 (17h). Leo Messi, Luis Suárez, Neto i Arturo Vidal tenen permís per incorporar-se als entrenaments el dijous 2 de gener. 

El divendres 3 es durà a terme tota la prèvia del partit, amb la roda de premsa d’Ernesto Valverde i el posterior entrenament, que vindrà seguit de la convocatòria per a l’estrena del 2020.

Finalment, el dia 4 de gener l’equip es desplaçarà fins a l'RCDE Stadium, estadi que oferirà un Espanyol-Barça de cloenda i obertura; aquesta jornada 19 obrirà els partits del nou any i, alhora, tancarà la primera volta de la Lliga.

El 5 de gener, sessió de portes obertes

L’Estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva Joan Gamper prendrà el relleu del Miniestadi i acollirà per primer cop el tradicional entrenament de portes obertes del primer equip el pròxim 5 de gener, a partir de les 11 hores, en una sessió que es podrà seguir en streaming a través de fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut