Una connexió que va a l’alça

Una connexió que va a l’alça

Messi, Griezmann i Suárez tanquen el 2019 sumant 30 gols entre els tres a la Lliga, unes xifres millors que el 90% dels equips de la competició domèstica

Messi, Griezmann i Suárez. Una associació que cada partit que passa carbura millor. Les tres peces del nou trident blaugrana van tornar a marcar contra l’Alabès (4-1), en la victòria en l’últim partit de l’any, i repeteixen el que ja han fet en quatre ocasions: contra l’Eibar (0-3), el Borussia Dortmund (3-1) i el Mallorca (5-2).

Més gols que el 90% dels equips de la Lliga

En total, Messi, Griezmann i Suárez ja porten 30 gols en aquesta Lliga, després de 18 jornades disputades. L’argentí, que es va perdre els quatre primers partits del campionat domèstic per lesió i va fer el seu primer gol en la jornada 8, contra el Sevilla, n’acumula 13 en 13 partits. Suárez el segueix de prop, amb 10 en 16 partits, mentre que Griezmann en porta 7 en 17 partits.

Que són unes grans xifres es veu perquè entre els tres sumen més gols que tots els equips de la Lliga menys el Madrid (33) i el Vila-real (31).

Grans assistents

Però no només fan gols, també els reparteixen. Griezmann en porta quatre, però Messi i Suárez, amb sis, lideren la classificació individual d’assistents.

Els tres, a més, són uns grans socis sobre el camp, perquè d’aquestes 16 que sumen en total, 13 assistències han estat repartides entre ells. Griezmann ha assistit dues vegades Messi i n'ha fet una a Suárez; Messi ha combinat una vegada amb Griezmann i quatre amb Suárez; i l’uruguaià ha repartit dues assistències a Griezmann i tres a Messi.

Sense anar gaire lluny, en el partit contra l’Alabès al Camp Nou, Suárez va fer l'assistència a Griezmann en el primer gol i Messi en el tercer, abans de fer la quarta i definitiva diana de penal. L'objectiu d'ara, doncs: que el 2020 segueixi alimentant la relació entre tots tres davanters blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut