Primer contacte amb el Demirchyan Arena

Primer contacte amb el Demirchyan Arena

El Barça de futbol sala ha entrenat per primer cop a l'escenari de la Final Four de la Champions

El Barça de futbol sala tanca la primera jornada sencera a Erevan. Després d'un llarg dia de viatge, amb escala a Istanbul, l'equip de Jesús Velasco va arribar a la capital d'Armènia la matinada de dimarts a dimecres, amb l'objectiu al cap de la Final Four de la Champions. 

Els culers ja han trepitjar el que serà l'escenari dels partits d'aquesta darrera fase de la màxima competició europea, el Demirchyan Arena. Ho han fet en una sessió de tarda que ha permès continuar preparant el duel de semifinals del proper divendres contra l'Sporting. 

El Demirchyan Arena, amb capacitat per a 6.900 espectadors, es va inaugurar el 1983 i es va renovar el 2008. Pavelló multiusos, ha allotjat una gran varietat d'esdeveniments esportius i concerts, des d'hoquei sobre gel i boxa fins a l'Olimpíada d'Escacs i Eurovisió Junior.

Erick: "El Barça ara és la meva família i vull guanyar amb ells"

Després de l'entrenament, el jugador portuguès del Barça amb passat a l'Sporting, Erick Mendonça, ha atès els mitjans oficials del Club i ha comentat les seves impressions davant d'aquest repte. Ha reconegut que serà difícil emocionalment, però que deixarà els sentiments de banda i que la seva prioritat és guanyar la Champions amb el Barça: "El Barça ara és la meva família i vull guanyar la Champions amb ells".

 

A més, ha analitzat l'equip portuguès: "L'Sporting és un equip amb molta intensitat i la semi és decidirà pels petits detalls. Tot i que no estiguem tots al 100%, en aquests partits sempre fem un pas endavant. No hi ha cansament quan arribes a aquesta cita i ho donarem tot". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut