Valencia CH – FC Barcelona (0-1): Pas de gegant

Les blaugranes guanyen a València i els quarts es decidiran a Barcelona

L’Hoquei Femení del Barça s’ha imposat al Valencia CH 0-1 en el primer partit dels quarts de final per l’ascens. Les blaugranes van fer un gran partit, tot i el joc i la concentració de l’equip, no va ser fins l’últim quart que van poder anotar el gol de la victòria. Així doncs, primer pas per accedir a semifinals aconseguit.

El proper dissabte 11 de maig, les blaugranes tenen una oportunitat d’or per accedir a les semifinals amb la disputa del segon partit de la sèrie, a les 17:00 hores al Complex Esportiu Pau Negre. En cas de victòria, les jugadores de Daniel Travé aconseguirien el bitllet directe per a les semifinals.

Lluitant fins al final

Els jugadors de l’Hoquei masculí del Club rebien el passat diumenge al RS Tenis, tercer classificat de la lliga i actualment en un gran moment de forma. Els blaugranes van veure com els càntabres s’avançaven ràpidament al marcador en els primer minuts del partit. Tot i la reacció, els visitants van penalitzar els espais posant l’1-4 abans del descans. A la represa, els jugadors entrenats per McInroy van disposar de més ocasions però el marcador final va ser de 3-6. Amb aquesta derrota però, els blaugranes es mantenen novens, amb marge respecte els seus perseguidors.