Campiones del Primer Torneig Internacional de Veteranes de la Línea de la Concepción

Campiones del Primer Torneig Internacional de Veteranes de la Línea de la Concepción

L’AJ FCB Femení es va endur el trofeu després d’una ajustada final davant el Veteranas Parque Alcobendas

L’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona s’han endut aquest diumenge 5 de maig el trofeu de campiones del Primer Torneig Internacional de Veteranes de la Línea de la Concepción. L’Estadi Ciudad de la Línea ha estat l’escenari d’una competició amb un gran nivell de tots els equips participants. L’AJ FCB Femení es va imposar després de superar, entre d’altres, al Bayern de Munich i la Real Sociedad. La final es va resoldre amb una victòria davant el Veteranas Parque Alcobendas (1-0), el mateix conjunt que havia superat les blaugrana a la fase de grups.

Dissabte 4 de maig, l’equip debutava davant les alemanyes avisant del seu potencial, doblegant al conjunt bàvar per 2 a 6. Gairebé sense temps per a descansar i amb constants rotacions, l’AJ FCB Femení va jugar el segon i definitiu partit de la fase de grups davant un equip madrileny que, amb més sang a les cames, va superar les culers per 3 a 0. El resultat del matx entre les dues rivals del triangular va esdevenir clau per a la classificació a la fase final del dia següent.

Diumenge arribava el plat fort a l’Estadi Ciudad de la Línea. La semifinal es va saldar amb un 2-0 davant la Real Sociedad que donava el passi a la final davant el seu verduc el dia anterior: el Veteranas Parque Alcobendas. Un partit molt disputat on l’excel·lent organització del joc i un gran treball col·lectiu van permetre fer bo l’únic gol del partit, obra de Mª José Camacho, defensat per les grans intervencions de Cristina Molina sota pals. Un final rodó emmarcat en un fantàstic ambient de futbol al sud de la península.

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va estar representada institucionalment pel president Juan M. Asensi i el vicepresident, Rafael Zuviría.

Les guanyadores del Primer Torneig Internacional Femení de la Línea de la Concepción són: les jugadores Cristina Molina (capitana i MVP de la final), Pau Ferré (2 gols), Esther Imaz, Esther Inglés (1 gol), Vanessa Romero, Esther Torrecilla (1 gol), Mª José Camacho (màxima golejadora blaugrana amb 4 anotacions), Silvia Vives, Susana Galiana, Flor de Luna Pila (1 gol), Carol Juliench, Vanesa Cabeza i Cristina Jiménez. Al cos tècnic, els entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat, el delegat Paco Gómez, la fisioterapeuta Laura Ruiz i l’encarregada de material, Montse Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut