Mor César Luis Menotti

Mor César Luis Menotti

El tècnic argentí va seure a la banqueta blaugrana des del març del 1983 i durant tota la 1983/84 i va aconseguir una Copa del Rei, una Lliga i una Supercopa

Aquest diumenge ha mort als 85 anys l'entrenador argentí César Luis Menotti, que va ser tècnic del FC Barcelona durant el tram final de la temporada 1982/83 i tota la 1983/84, temps en què va aconseguir tres títols: la Copa del Rei, la Copa de la Lliga i la Supercopa.

Nascut a Rosario el 5 de novembre del 1938, l'argentí va arribar al Barça ocupant el lloc d’Udo Lattek amb l'objectiu de revolucionar un equip que havia mostrat el seu potencial, però que fins al moment no l'havia explotat del tot. Amb idees clares sobre el joc que volia implementar, el tècnic va aplicar el seu famós mètode "achique de espacios", que consistia a fer una forta pressió a l’equip rival amb una defensa força avançada.

photo_5890875297090356336_y

En la seva primera temporada, Menotti va alçar-se amb la Copa del Rei i la Copa de la Lliga, tots dos títols davant del Reial Madrid. En el segon curs va tenir menys fortuna, ja que només va conquerir la Supercopa d’Espanya en una temporada en què Diego Armando Maradona va caure lesionat. Terry Venables va ser el seu successor a la banqueta culer l’estiu del 1984.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut