Les samarretes dels esports professionals, a la venda

Les samarretes dels esports professionals, a la venda

Des d’avui es poden trobar les primeres equipacions a les Botigues i a l’e-commerce blaugrana

Les primeres equipacions dels esports professionals del Palau ja es poden comprar des d’avui mateix tant a l’e-commerce del Club com a les botigues blaugrana. D’aquesta manera, els aficionats blaugrana del bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins podran adquirir la samarreta dels seus ídols i vestir amb els colors blaugrana del seu esport preferit.

Les equipacions es podran adquirir a la Barça Megastore de l’Spotify Camp Nou i de la Botiga de Canaletes. Addicionalment, la samarreta blaugrana del bàsquet també podrà trobar-se a Passeig de Gràcia, al Centre Comercial Westfield La Maquinista i a la botiga que el Club té a Madrid.

 

Un protagonista per secció

Kevin Punter, una de les novetats d’aquest any de l’equip de Joan Peñarroya; el capità de l’actual campió de la Champions, Dika Mem; un dels referents de l'equip, el portuguès Matheus; i el retornat Pablo Álvarez són els protagonistes del llançament conjunt dels quatre esports professionals del Palau dins de la campanya del Club “Volem la pilota”. El FC Barcelona ha volgut apostar per les cares més conegudes dels equips de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei per comunicar la posada a la venda de les samarretes de cada esport.

Actes davant del Covirán Granada

El bàsquet obrirà la temporada de la Lliga Endesa davant del Covirán Granada a les 12.30 h i el Club ha volgut inaugurar la temporada basquetbolista d’una manera diferent. Per tal d’animar als seguidors blaugranes a venir al Palau i recolzar a l’equip, el conegut grup 31FAM farà una actuació de les 10.45 a les 11.15 a les immediacions del Boulevard i seran els convidats especials del partit inaugural de la temporada.

A més, un cop acabi el partit Kevin Punter, Juan Núñez, Justin Anderson, Chimezie Metu i Youssoupha Fall, les cinc incorporacions d’aquesta temporada, signaran autògrafs a la Barça Megastore de l’Spotify Camp Nou a tots els aficionats i aficionades que s’acostin a la planta -1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut