PACK DOBLE EMOCIÓ: LLIGA + CHL

PACK DOBLE EMOCIÓ: LLIGA + CHL

No deixis passar aquesta oportunitat única! Amb aquest pack, gaudiràs en directe de 2 partits espectaculars en menys de 7 dies des de l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Viu l'emoció de la Lliga amb el Getafe i la màgia de la UEFA Champions League amb el BSC Young Boys. Des d'a partir de 90€, obtindràs tot el pack (PVP 128€). Tan sols des de 45€ per partit! 

Les entrades són molt limitades, així que afanya't i assegura el teu lloc per a viure aquestes competicions inoblidables. No deixis que t'ho expliquin!

Pack amb un 30% de descompte respecte el PVP. DONA’T PRESSA, HI HA EXISTENCIES MOLT LIMITADES!

Es garanteixen entrades juntes* i la millor localitat disponible de la zona que escullis, al millor preu! A més aquest any et farem arribar les entrades automàticament al teu email. No ho pensis més! Unitats limitades.

Zones Preu sense Pack Preu amb Pack 30% dte.
Lateral 1ª Graderia 234 € 164 €
Lateral 2ª Graderia 295 € 206 €
Corner 1ª Graderia 138 € 96 €
Corner 2ª Graderia 141 € 98 €
Gol 1ª Graderia 128 € 90 €

 

Quins partits inclou el pack?

Aquest pack inclou 2 partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys: Getafe i BSC Young Boys.

Mecànica de compra

Fes clic al botó de compra, selecciona la quantitat de packs que vols adquirir (Es garanteixen entrades juntes * fins a 6 packs adquirint-ne el mateix procés de compra), la zona del pack que prefereixis, afegeix les teves dades i finalitza el procés de compra.
 
Un cop comprat el pack rebràs un correu electrònic de confirmació amb el resum de la compra, informant del mètode de lliurament d'entrades (En general, seran enviades via e-mail o via APP a 24h de cada partit) i facilitant un localitzador per poder identificar el pack. 

Condicions de compra

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida fins a esgotar existències. Promoció només aplicable al web del Club (Fcbarcelona.cat).  

Què entenem per entrades juntes? 

Sempre mirarem d'assignar les entrades en parelles, en la millor opció disponible en cada moment. Opcions més probables en ordre d'assignació per ordre:

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut