Local

DEVELOPMENT

Programa que se centra en el desenvolupament dels jugadors més joves (sub-6 a sub-9). Cerca principalment la millora de les habilitats motrius i de coordinació a través de la pràctica del futbol. En aquest programa, els nostres entrenadors posen molt d'èmfasi en la transmissió de valors i la creació d'hàbits saludables.

Al DEVELOPMENT, els equips només competeixen internament perquè puguem proporcionar un entorn controlat que permeti als jugadors més joves posar en pràctica el que aprenen a l'entrenament. Una vegada que els equips estan a punt, també juguen amistosos externs i participen en tornejos nacionals i internacionals. Els equips d'aquest programa entrenen dos cops per setmana més el partit de lliga interna.

Els equips de DEVELOPMENT són entrenats per jugadors o exjugadors del BARÇA Academy PRO New York, que han estat entrenats a través del programa "Become a Barça Coach" (converteix-te en entrenador del Barça) i que es formen contínuament en la Metodologia BARÇA, un cop a la setmana i sempre sota la guia dels nostres coordinadors i directors.

Més notícies aquí