Local

Ja coneixen l’Academy Stadium

L’equip ha viatjat aquest dimarts a Manchester i s’ha entrenat a l’escenari de la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el City

El Barça s’ha desplaçat aquest dimarts a Manchester on dimecres (17 hora catalana) afrontarà la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant del City. El conjunt blaugrana sortia al migdia de l’Aeroport del Prat i dues hores i mitja més tard aterrava a una Anglaterra amb molt de sol.

Entre les 20 futbolistes desplaçades, el cos tècnic ha comptat amb l’alta mèdica de Laia Codina i Caroline Graham Hansen. Per contra, Kheira Hamraoui i Jenni Hermoso es perdran el partidàs. També ha viatjat Meritxell Font, portera del filial.

Escenari vell conegut

Una vegada a terres britàniques, l’activitat s’ha centrat en l’Academy Stadium del Manchester City. Des d’allà, Lluís Cortés i Asisat Oshoala han portat a terme la roda de premsa prèvia. Tot seguit, el Barça ha completat l’entrenament oficial en una gespa que coneixia, ja que hi va disputar un amistós contra el City a l’agost del 2018. Aquest dimecres s’hi retrobaran en un duel estel·lar, precedit pel 3-0 de l’anada a Monza.  

 

Més notícies aquí