Local

Quin és el millor gol de Ronaldinho amb el Barça?

Tria el millor gol de Ronaldinho amb el FC Barcelona i guanya un Pack de Culers Membership amb la samarreta de CULERS signada pel crac brasiler

Arriba un concurs dels que agraden. És el moment de triar el millor gol de Ronaldinho amb el FC Barcelona i, de passada, optar a guanyar un Pack de Culers Membership amb la samarreta de CULERS signada pel crac brasiler. Amb quin et quedes?

Quin és el millor gol de Ronaldinho?
Vota i guanya un Pack de culers Membership amb la samarreta de CULERS signada pel crac brasiler
Participa!

No és pas una decisió fàcil. Ronaldinho va signar un munt de gols de bellíssima factura vestint de blaugrana. Del primer contra el Sevilla fins a l'últim de xilena contra l'Atlètic de Madrid.

Dit això: hem fet una selecció amb els 10 millors -aquests dos no hi falten- perquè tots els fans del Barça puguin dir la seva i triar el millor de tots. N'hi ha de tots els colors: de falta, de tisora, a la Champions, en un Clàssic...

Un premi signat per Ronaldinho

El concurs arrenca aquest divendres 2 de juliol i s'allargarà un total de 14 dies, fins el divendres 16 de juliol. Cada participant podrà votar una única vegada, triar entre un dels 10 gols, i d'aquesta manera optarà a guanyar un Pack de Culers Membership amb la samarreta de CULERS signada pel crac brasiler. Qui s'ho perdria?

 

Més notícies aquí