Local

El ‘Camp Nou Live Stream Tour’ s’endinsa per un dia a la Ciutat Esportiva

El Museu ofereix el 27 de novembre una única sessió del seu tour virtual que permet conèixer espais d’ús exclusiu del primer equip a Sant Joan Despí

El Camp Nou Live Stream Tour és la visita virtual interactiva que recorre, en directe, diverses àrees del Museu i els espais més emblemàtics del Camp Nou. Una visita que es pot fer des de casa i que el dissabte dia 27 de novembre viurà un dia especial. Aquella jornada el Camp Nou Live Stream Tour s’endinsarà per primera i única vegada en la Ciutat Esportiva, a través d’un recorregut exclusiu, desconegut per al gran públic, que promet desvetllar els espais més privats que utilitza el primer equip en aquesta instal·lació.

Els visitants virtuals, de la mà d’un guia oficial del FC Barcelona, descobriran el Camp 3, un dels llocs d’entrenament del primer equip a Sant Joan Despí. Veuran també la zona de menjador de l’equip i sabran la importància que té la dieta en el dia a dia dels jugadors. Entraran a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva i se’ls explicarà  quins dies atenen els mitjans de comunicació els jugadors i l’entrenador. I per acabar, podran conèixer com és la zona de vestidors, on els esportistes es preparen per als entrenaments, i les sales de recuperació física, on els lesionats milloren de les seves dolències. Uns espais on es desenvolupa l’activitat diària del primer equip, que mai han estat vistos i que només es podran veure el dissabte dia 27.

Tour per només 5 euros, amb codi de descompte

A més, durant la visita els culers també podran gaudir de les sales de trofeus del Museu amb totes les Champions, ubicades al Camp Nou; dels racons de memorabília amb objectes rellevants de la història del Club; a més dels grans atractius del Tour Experience: els recorreguts pel terreny de joc, les banquetes, el túnel de vestidors, la sala de premsa, etc.

Tot i que aquest tour especial té un preu de 10€ els aficionats disposen d’un codi de descompte introduïnt la paraula VIRTUAL50 durant el procés de compra, que ja està disponible. D’aquesta manera podran aconseguir un preu especial de 5€, el mateix que costa la visita habitual del Camp Nou Live Stream Tour.

Més notícies aquí