Local

Barça TV+, ja disponible a Fire TV

La plataforma de contingut blaugrana, que des del desembre passat està disponible a Android TV i Apple TV, arriba també a Fire TV

Barça TV+ ja es troba disponible a tots els models de Fire TV per aconseguir que els culers puguin gaudir de contingut blaugrana en tot moment des de la seva televisió. El reproductor multimèdia d'Amazon s'uneix a la llista d'Android TV i Apple TV i es converteix, així, en el tercer dispositiu capaç de descarregar l'aplicació de Barça TV+ en qualsevol televisió convencional amb entrada HDMI.

D'aquesta manera, els culers ja poden veure sèries exclusives, documentals de creació pròpia i programació blaugrana en directe 24/7 en els principals reproductors multimèdia de televisió. També es pot seguir fent des del web i l'app del Club, a través de tots els dispositius (ordinador, tauleta i mòbil).

La família de Barça TV+, en creixement

Amb la missió d'arribar a les pantalles de tots els culers del món, la plataforma preveu estar disponible pròximament també en els dispositius Tizen TV i Roku TV.

Conseqüentment, els usuaris de Barça TV+, tant si són del sud com del nord, podran gaudir d'una experiència 100% blaugrana a través dels amistosos de pretemporada, els directes de diferents seccions, la cobertura de tots els enfrontaments del primer equip, el contingut de creació pròpia, i molt més.

Gaudeix de Barça TV+
Continguts exclusius dels jugadors del Barça, sèries i documentals, partits... i molt més! T'ho perdràs?
Subscriu-te ara!

I si encara vols més Barça, fes-te Culer Premium!

Per aquells inconformistes que volen sentir el Barça més a prop que mai i portar la seva passió a un altre nivell, també està disponible Culers Premium Membership. Una nova manera de viure el Club i gaudir de descomptes en entrades i marxandatge, participar en sortejos exclusius i rebre una targeta única, a part de comptar amb l'accés complet a Barça TV+.

Més notícies aquí