Local

Or mundial i rècord del món per a Yulimar Rojas

L'atleta veneçolana s'ha procalamat a Belgrad campiona mundial de triple salt a pista coberta, una gesta sense precedents, i ha superat el seu rècord mundial absolut amb una marca de 15,74 metres en el seu últim salt

L'atleta Yulimar Rojas segueix fent història i aquest diumenge ha tornat a escriure una nova pàgina a la història de l'atletisme. Als Mundial d'atletisme de Belgrad l'atleta veneçolana ha volat més alt que mai i en un darrer salt prodigiós ha superat el rècord mundial amb 15,74 metres. Un registre que la converteix en la primera atleta en proclamar-se campiona del món de triple indoor per tercera vegada. Un registre que l'apropa cada vegada més 16 metres. 

Cal recordar que Yulimar Rojas tenia el rècord mundial absolut amb els 15,67 metres que li van donar el títol olímpic a Tòquio 2020, i el de pista coberta als 15,43 que va arribar fa dos anys a la reunió de Madrid. "Estic molt feliç de poder guanyar el meu tercer títol i a més fent-ho amb rècord del món inclós. No tinc paraules per a descriure com em sento", expressava Yulimar Rojas després de certificar un nou or i rècord mundial. 

 

Més notícies aquí