Local

Els Oscars del Barça: Millor actuació

I els quatre nominats són... Vota i guanya una samarreta signada pels quatre capitans!

Arriba l'edició més blaugrana dels Oscars. I, en aquest primer dia de votacions -n'hi haurà un total de cinc-, posem a prova quatre actuacions històriques del FC Barcelona. Vota ja en la nostra enquesta:

Aquest diumenge 27 de març coneixerem els guanyadors de les cinc categories, una per dia fins a descobrir els escollits pels fans a través del web oficial del FC Barcelona.

I, aquest dimarts, els nominats a 'Millor actuació' són...

L'històric 2-6 al Bernabéu

2 de maig de 2009. Santiago Bernabéu. El FC Barcelona va aconseguir una de les millors victòries de la seva història i va vèncer el Reial Madrid per 2-6. Aquella tarda, dos gols d'Henry, dos de Leo Messi, un de Puyol i un de Piqué van posar les bases d'una nova etapa plena d'èxits per al Barça.

 

El 5-0 del Clàssic al Camp Nou

29 de novembre de 2010. Camp Nou. Un dels millors partits del Barça de Guardiola. Aquell dia els culers van gaudir d'un futbol d'alt nivell, que es va transformar en una golejada històrica: un doblet de Villa i els gols de Xavi, Pedro i Jeffren van quedar per sempre en el record dels culers. 

 

La final de la Champions perfecta

28 de maig de 2011. Wembley. Un partit en què el FC Barcelona va tocar l'excel·lència. L'obra mestra del Barça de Guardiola, amb un domini clar de l'estil, que va permetre aixecar l'Orelluda després dels gols de Pedro, Messi i Villa.  

 

La remuntada contra el PSG

8 de març de 2017. Camp Nou. El dia més èpic de la història del Barça. Els culers van aconseguir remuntar un 4-0 en contra en el partit d'anada al Parc dels Prínceps contra el PSG i van assolir una fita històrica. I és que, en el partit de tornada al Camp Nou, Luis Suárez, Kurzawa en pròpia porteria i Messi van posar el 3-0. Cavani va fer el 3-1 i va apagar força les esperances de l'afició, però dos gols de Neymar i la ja diana llegendària de Sergi Roberto en l'últim segon van fer viure els culers la nit de futbol més boja de totes. 

 

Més notícies aquí