Local

Laporta: “Volem batre el rècord mundial en un partit de futbol femení”

En una nova entrevista, el president del FC Barcelona ha repassat extensament l'actualitat futbolística i institucional

Nova entrevista de Joan Laporta. Aquesta vegada a RAC1, al programa Tu Diràs. Un diàleg que ha tingut lloc en la immensitat del Camp Nou. Un dels principals punts de conversa pel partit del Barça de Jonatan Giráldez contra el Reial Madrid o per les futures obres. El president blaugrana també ha valorat, de nou, l'acord amb Spotify o el Fair Play financer. Els temes futbolístics del Barça de Xavi també han estat presents. 

Aquestes són les frases més destacades del president del FC Barcelona. 

El Clàssic a l'Estadi 

"Hem fet una crida a tots als socis perquè utilitzin l'entrada. Volem batre el rècord mundial en un partit de futbol femení. L'expectació és molt gran. L'escenari del partit està majestuós"

"Estem orgullosos de les nostres jugadores, són extraordinàries i fan un futbol que és l'estil genuí del Barça. És molt atractiu i espectacular. Són les millors del món i és important remarcar-ho. Encara s'encoratjaran més en veure l'Estadi replet. Estan il·lusionades. És satisfactori veure la il·lusió que tenen i volen eliminar el Madrid"

L'acord amb Spotify 

"No podem donar xifres perquè és una condició indispensable d'Spotify per un tema de confidencialitat. És una política d'empresa. És un contracte molt bo, és el millor contracte d'esponsorització que ha tingut la samarreta del Barça"

"Hem insistit a Spotify per poder explicar una mica més, ho intentarem. Si se sabés la xifra podríem compartir encara més la nostra felicitat. Aquestes xifres haurien de sortir en els comptes de l'any següent. Nosaltres estaríem encantats de dir les xifres"

"Demanaré el vot afirmatiu en l'Assemblea perquè és un acord que ens vincula en cultura, música... Si surt que no, seguirem treballant per buscar nous espònsors. Pèro he de dir que amb aquest acord se'ns obre un món"

Tot sobre l'Assemblea Extraordinària
Consulta tots els detalls del patrocini d'Spotify que se sotmetrà a ratificació en la primera Assemblea telemàtica
Tots els detalls

"S’està treballant perquè hi hagi una altra esponsorització. Tenim 6 propostes per la màniga de la samarreta i estem valorant la més interessant"

Les obres del Camp Nou 

"Les obres estan establides un calendari perquè comencin al setembre. Som els primers que tenim pressa, però internament estem valorant que representa la guerra d'Ucraïna. Donem tot el suport a les víctimes. Tenim previst que el 2025 s’acabi l’Estadi, faré tot el possible perquè sigui una realitat. Però com qualsevol família que vol administrar el seu patrimoni, aquesta guerra està fent que analitzem bé la situació. Espero que segueixi el seu calendari previst"

"Veiem bona voluntat de l’Ajuntament per poder jugar a Montjuïc. És un projecte de ciutat. Encara tenim temps de sobres per condicionar l’estadi. A nivell logístic també s’ha de quadrar. Tenen uns calendaris amb tema concerts i que hem de veure com es gestiona"

El Barça de Xavi 

"Arribem a l’últim tram amb un equip que funciona i amb un entrenador que ho fa de pel·lícula. Té més ganes que jo de guanyar la Lliga. Veig a Xavi extraordinàriament madur. És part de la família i és optimista de mena"

"El Xavi estarà aquí el temps que vulgui, és un culer i sempre vol el millor pel Barça. S’estima el Barça i coneix l’estil genuí, l’ha expressat molt bé. M’agrada tenir entrenadors per mandats"

L'Europa League il·lusiona

"És una competició important que no tenim. Ens fa il·lusió poder guanyar-la, però queden uns equips bons. Hem de donar-ho tot. La gent està enganxada perquè vam fer bons partits contra el Nàpols o Galatasaray. No és fàcil, però estem il·lusionats. Seguirem amb prudència i continuarem treballant per arribar a la final"

GUANYA 2 ENTRADES PEL BARÇA vs EINTRACHT FRANKFURT
Gaudeix en directe de l'espectacle de l'Europa League!
PARTICIPA

El Fair Play financer

"Totes les palanques que tenim per reconduir l’economia del Club són bones. No obstant això, estem pendents del criteri que té la Lliga. Els comptes d’aquest any es podran quadrar, però el Fair Play va per una altra banda"

La plantilla

"Tots els jugadors que renovin o que vulguin venir al Barça hauran de respectar els nivells salarials. Sempre, el nostre gran fitxatge és l’equip. És el Barça"

Més notícies aquí