Local

Yulimar Rojas segueix fent història

L'atleta del FC Barcelona aconsegueix el seu tercer títol mundial de forma consecutiva en la categoria de triple salt a l'aire lliure

Yulimar Rojas no té aturador. L'atleta veneçolana del FC Barcelona ha tornat a penjar-se l'or, aquest cop al Mundial d'Oregó, i es converteix en la primera dona de la història en aconseguir tres títols mundials de forma consecutiva en la categoria de triple salt a l'aire lliure. 

Ho ha fet amb un salt de 15,47 metres, que és la millor marca de l'any. Aquest registre, a més, és el segon millor de la història dels mundials, només superat pels 15,50 metres d'Inessa Kravets a Göteborg, l'any 1995.

D'aquesta manera, l'atleta blaugrana suma una altra temporada històrica amb dos medalles d'or mundials: aquesta d'Oregó, en pista outdoor, i la que va guanyar durant el passat mes de març a Belgrad, en pista indoor, on va assolir el rècord del món de pista coberta amb un salt de 15,74 metres.

La jamaicana Shanieka Ricketts ha estat segona, després de saltar 14,89 metres en el primer intent. El bronze ha estat per a l'americana Tori Franklin, amb un salt de 14,72 metres.

Més notícies aquí