Local

Bellerín i Marcos Alonso fan el seu primer entrenament

Els dos futbolistes s’han entrenat amb el grup a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en la prèvia del Sevilla - Barça

L’entrenament d’aquest divendres a la Ciutat Esportiva ha comptat amb dues novetats. Es tracta de Marcos Alonso i Héctor Bellerín, que ja han fet el seu primer entrenament vestits de blaugrana. D’aquesta manera, doncs, ja han compartit els primers moments amb els seus nous companys i han conegut el cos tècnic, amb Xavi Hernández al capdavant.

Ha estat aquesta tarda, al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en l’entrenament programat per a les 19.00h com a prèvia del Sevilla - Barça de la jornada 4 de la Lliga que es jugarà al Sánchez Pizjuán

Ambdós han entrenat amb normalitat amb la resta de la plantilla, després que aquest dijous tanqués el mercat de fitxatges. L’acord amb Héctor Bellerín es va fer públic una mica abans de les 00h de la nit, un cop el lateral va rescindir el seu contracte amb l’Arsenal. 

D'altra banda, qui també ha completat el primer entrenament amb l'equip ha estat Marcos Alonso. El lateral esquerre ha estat anunciat a les 21:00 hores com a nou futbolista blaugrana i signarà un contracte que el vincularà al FC Barcelona fins al 30 de juny del 2030.

 

Més notícies aquí