Local

El nou quartet de capitans del Barça Atlètic

Arnau Tenas és el nou capità del filial blaugrana, i compartirà la responsabilitat del braçal amb Álvaro Sanz, Àlex Carbonell i Marc Casadó

El Barça Atlètic 2022/23 ja té nous capitans. Després d’arrencar la temporada oficial amb una victòria al Johan Cruyff i un valuós empat a Alcoi, l’equip afronta un curs il·lusionant i ja ha quedat definit el quartet de capitans que ha de liderar el vestidor del conjunt de Rafa Márquez. Així, Arnau Tenas és el nou capità del Barça Atlètic, i compartirà la responsabilitat del braçal amb Álvaro Sanz, Àlex Carbonell i Marc Casadó.

Capitans de casa

Arnau Tenas ja va ser el segon capità del filial blaugrana la temporada passada, per darrere d’Arnau Comas. Amb la sortida del central de Cassà de la Selva, el porter assumeix la capitania i traslladarà el seu caràcter i lideratge a l’equip, des de la gespa i des del vestidor. Al Club des del 2010, quan va arribar en etapa benjamí, Tenas ha estat capità en diverses etapes formatives i ara ho serà del segon equip culer.

El segon capità serà Álvaro Sanz, que la temporada passada ja va formar part de l’equip de capitans per darrere d’Arnau Comas, Arnau Tenas i Guillem Jaime. Va arribar a La Masia l’any 2015 procedent del Saragossa, i també ha assumit aquest paper anteriorment en altres equips formatius.

Com a tercer capità s’incorpora Àlex Carbonell, que ha tornat al Club aquest estiu per iniciar la seva tercera etapa com a blaugrana. Després d’iniciar l’etapa formativa al Barça, va jugar al Cornellà abans de tornar al Club en etapa juvenil. Va arribar al filial la temporada 2016/17 i fins i tot va debutar amb el primer equip amb Luis Enrique en un partit de Copa del Rei. L’estiu del 2017 va provar sort fora del Club, i va jugar al Reus Deportiu, al Còrdova, al València, al Fortuna Sittard dels Països Baixos, al Luzren de Suïssa i al Celta B. Ara aportarà la seva experiència al vestidor en un equip molt jove.

Finalment, el quart capità del Barça Atlètic serà Marc Casadó. És blaugrana des del 2016 i va ser el capità del Juvenil A que la temporada passada va aconseguir el doblet de Lliga Divisió d’Honor i Copa de Campions.

 

Més notícies aquí