Mapi León, guanyadora del gol de l'any 2022

Mapi León, guanyadora del gol de l'any 2022

La diana de la defensa blaugrana en els quarts de final de la Champions davant el Reial Madrid ha estat l'escollida pels fans culers com la millor del conjunt dirigit per Jonatan Giráldez

Mapi León és l'autora del millor gol de l'any 2022. La diana de la defensa blaugrana contra el Reial Madrid a la Champions del curs passat ha quedat en la primera posició gràcies als vots dels culers a través de la web oficial del Club. 

D'aquesta manera, quan estem encarant els darrers dies de l'any ja coneixem quina ha estat la diana que més ha agradat als culers. I no és un gol qualsevol, tot al contrari. 

El 30 de març l'Spotify Camp Nou acollia una festa del futbol, amb un Clàssic davant el Reial Madrid. Una nit rodona per a la història blaugrana, per la classificació per a les semifinals de la Champions per un global de 8-3, però també per assolir un nou rècord. Els 91.553 espectadors de l'Spotify van suposar el rècord mundial absolut d’assistència del futbol femení. Unes xifres que se superarien uns mesos després. Però Mapi León va ser l'encarregada d'iniciar-la. La defensa culer va signar l'1-0 als 8 minuts de partit que obria una nit rodona per a les blaugrana.

Alexia i Graham Hansen tanquen el podi

El segon gol més votat ha estat el d'Alexia davant el Reial Madrid, en la Supercopa disputada el 19 de gener. Una diana que resultava clau després d'arribar en els darrers instants amb l'empat sense gols. El bronze se l'endú Graham Hansen amb el seu davant el Wolfsburg que situava el 2-0 a l'Spotify Camp Nou. Un gran gol en què la blaugrana retalla la defensa dins l'àrea per acabar enviant la pilota al fons de la xarxa en un xut imparable. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut