Local

Els equips d'handbol i hoquei, protagonistes en la prèvia del derbi

L'equip de Carlos Ortega ha ofert els títols de la Lliga i la Copa Asobal, mentre que els de Edu Castro han mostrat la Copa del Rei

La prèvia del derbi català ha tingut doble protagonista. Abans del xiulet inicial, tant el Barça d'handbol com el d'hoquei han sortit a la gespa de l'Spotify Camp Nou per oferir a l'afició els darrers títols aconseguits. Per una banda, el Barça d'handbol, es va proclamar campió de la Copa Asobal el 19 de març i el dimarts passat va alçar-se com a campió de Lliga. I, per una altra, el Barça d'hoquei, que va guanyar la Copa del Rei el 5 de març.

L'equip de Carlos Ortega  ha ofert el títol de campió a l'afició blaugrana abans de l'escalfament del primer equip. El passat 19 de març contra l'Abanca Ademar de Lleó va guanyar la Copa Asobal després de superar l'equip de Castella i Lleó (2-4). Així doncs, acumulen  la 18a Copa Sacyr ASOBAL de la seva història, la 12a consecutiva. Més recentment s'han alçat com a campions de lliga. El dimarts passat després de vèncer el Recoletas At. Valladolid i veure com el Granollers queia davant del TM Benidorm, els de Carlos Ortega van guanyar la 30a Lliga Asobal de la història.

D'altra banda, l'equip d'hoquei es va proclamar vencedor de la Copa del Rei a principis de març. Els d'Edu Castro van guanyar el Liceo (2-4) i van aconseguir el 25è trofeu en aquesta competició.

Més notícies aquí