Local

El Zalgiris, el rival del Barça en el Playoff de l’Eurolliga

Els de Saras hauran d'enfrontar-se a l’equip lituà

El Zalgiris Kaunas serà el rival del Barça en els quarts de final de l’Eurolliga. Els de Saras, que han acabat la Lliga Regular amb una victòria contra el València Basket (85-71), s’enfrontaran contra l’equip lituà en un Playoff que serà al millor de cinc partits. 

Els dos primers enfrontaments seran al Palau Blaugrana de Barcelona el 26 i 28 d’abril a les 20.00 hores, mentre que el tercer partit es disputarà a Kaunas el 3 de maig, a les 19.00 hores. En cas de ser necessari un quart partit aquest també es jugaria al Zalgirio Arena el 5 de maig a la mateixa hora. Si tot es decideix en un 5è partit aquest es disputaria al Palau el 9/10 de maig.

En cas de classificació, els de Saras disputaran a Kaunas (19-21 de maig) la seva 3a Final Four consecutiva amb el lituà a la banqueta, que seria la 17a de la història de la secció.

El rival

El Zagiris Kaunas ha finalitzat la temporada en 7a posició després de completar un gran final de Lliga Regular. L’equip lituà, que té com a gran repte disputar la Final Four del 19 al 21 de maig al seu pavelló, va superar els blaugranes en el partit disputat a Lituània (73-72), mentre que al Palau van caure per 93-74.

L’equip de Kazys Maksvytis té en Brazdeikis (11.5), l’exblaugrana Smits (10) i Ulanovas (10) els seus referents ofensius, sense oblidar homes com Butkevicius, Taylor, Polonara, Dimsa, Birutis, Hayes o Lekavicius, entre d’altres.

 

Més notícies aquí