Local

El FC Barcelona desinstal·la el Free Wifi de l'Spotify Camp Nou

El Club continua treballant en el projecte de l’Espai Barça i ha iniciat el desallotjament i buidatge de l’Estadi de cara a l’inici de les obres de remodelació el pròxim 1 de juny

El FC Barcelona desinstal·larà, a partir d’avui dimecres 3 de maig, les antenes que proporcionen Free Wifi a l’Estadi. D’aquesta manera, el Club continua treballant en el projecte de l’Espai Barça i, en el marc de l’inici de les obres de remodelació a l’Spotify Camp Nou el pròxim 1 de juny, el Barça ha iniciat el procés de desinstal·lació dels diferents sistemes de l’Estadi, així com el desallotjament i buidatge dels espais per poder deixar tot buit de cara a quan entrin les grues.

Aquestes actuacions causaran afectacions principalment a la zona de seients, i en quedarà exclosa la Rambla Barça. Així, en els dos partits de Lliga que encara s’han de disputar d’aquesta temporada 2022/23 a l’Spotify Camp Nou davant la Reial Societat i el Mallorca, els aficionats i aficionades no podran ja accedir al Free Wifi de l’Estadi. En aquesta mateixa línia, està previst tornar a l’Spotify Camp Nou el novembre del 2024 i conviure amb les obres, tot i que el gruix d’aquestes es durà a terme durant la temporada a Montjuïc.

Més notícies aquí