Local

Els Barça Legends tornen el 25 de maig amb un partit a Zàmbia

Catorze mesos després de la victòria a Anfield contra el Liverpool, l'equip de llegendes blaugrana jugarà contra la selecció de Zàmbia que va guanyar la Copa Àfrica del 2012

Lusaka serà el pròxim destí dels Barça Legends. El pròxim 25 de maig, el Heroes Stadium de la capital de Zàmbia acollirà un amistós entre l’equip d’estrelles del passat blaugrana i el Zàmbia Football Legends, un equip format pels jugadors que van guanyar la Copa d’Àfrica del 2012. Més d’un any després de la seva última aparició, doncs, els Legends del FC Barcelona, entrenats per Albert ‘Chapi’ Ferrer, tornaran a escena visitant Àfrica. Va ser l'històric estadi d’Anfield el lloc on van actuar per últim cop, el mes de març del 2022, amb una victòria (1-2) davant del Liverpool.

El partit del 25 de maig s’ha presentat aquest matí en roda de premsa, a Lusaka, amb la presència del ministre de Joventut, Esports i Arts de Zàmbia, Elvis Nkandu; del director de King Of Africa Esports, l’empresa organitzadora del partit, Tichaona Mawoni; del responsable del projecte Barça Legends, Josep Maria Meseguer, i de l’entrenador dels Legends blaugrana, Albert Ferrer.

La tercera visita a Àfrica

L’endemà del partit contra les llegendes zambianes, el divendres 26 de maig, l’expedició del Barça Legends visitarà el parc nacional Mosi-oa-Tunya, on es troben les cascades Victòria. Aquesta és la tercera visita que fa aquest equip al continent africà, després de les que va fer el juny del 2019 a Mohammedia (Marroc) i el novembre de 2017, a Maputo (Moçambic).

El programa Barça Legends és un projecte estable de col·laboració professional entre el FC Barcelona i alguns dels seus exjugadors, que contribueix a la globalització de la marca Barça i ajuda a donar a conèixer els valors del Club arreu del món. Aquest projecte es va engegar l’any 2016 i el gestiona directament el FC Barcelona.

Més notícies aquí