Local

Spotify porta el Projecte GLOW al Barça-Reial Societat com a altaveu per als artistes del col·lectiu LGTBQIA+

El Main Partner del FC Barcelona ha convidat a l’Spotify Camp Nou creadors, creadores i cantants amb l’objectiu de donar a conèixer els seus treballs a les grans audiències

El projecte GLOW de Spotify arriba a Barcelona amb motiu del partit Barça-Reial Societat de dissabte. Aquesta iniciativa, impulsada a principis de 2023 pel Main Partner del FC Barcelona, té com a objectiu amplificar les veus i la influència de la comunitat artística LGBTQIA+ i celebrar el mestratge i l’immens impacte de la seva música i la seva cultura en la nostra societat.

Un projecte que Spotify manté durant tot l’any amb diverses accions de visibilitat i que aquest dissabte arriba a l’Spotify Camp Nou per reforçar el missatge que el futbol i la música són comunitats més valuoses com més gran sigui la diversitat de les persones que les formen.

Spotify ha convidat al partit Barça-Reial Societat diversos artistes d’aquest col·lectiu que, a més de gaudir del matx, participaran en la gravació de continguts per a les xarxes socials del Barça i de Spotify. També durant el partit es podrà veure a la pantalla de leds del perímetre del camp la imatge del Projecte GLOW i d’alguns dels artistes que en forment part.

Amb el suport del FC Barcelona

En l’àmbit estatal han confirmat la seva assistència l’artista de música de gènere urbà Safree; la cantant i productora Gala Nell; la cantautora malaguenya María Peláe; el participant a l’edició del 2023 del Benidorm Fest Agoney; i el representant d’Espanya a Eurovisió el 2021, Blas Cantó. Pel que fa al panorama internacional assistiran el cantant i model suec Andreas Wijk; i la compositora italiana Sans Soucis.

Aquesta iniciativa, celebrada a les portes de l’inici del mes de l’orgull LGBTQIA+,  compta amb el suport del FC Barcelona, a través del seu departament de Diversitat, Equitat i Inclusió, i reforça el compromís del Barça i de Spotify per afavorir un canvi cultural que construeixi una societat més plural i diversa.

 

Més notícies aquí