Local

Madrid Castilla 3 – 0 Barça Atlètic: S’escapa el somni de l’ascens

El filial blaugrana marxa de l’Estadi Alfredo di Stéfano sense bitllet per a la final del play off d’ascens després d’encaixar tres gols

Partit amb final amarg del Barça Atlètic contra el Madrid Castilla (3-0). Tot i haver dominat en certes parts del partit, el Barça Atlètic no ha pogut evitar la derrota, amb el gol de la sentència, de penal i en el temps de descompte, que ha evitat també la pròrroga.

Inici amb turbulències

El conjunt blaugrana ha començat el partit buscant el domini de la pilota i evitant prendre excessius riscos en atac, conscient que el 4-2 de l’anada de l’eliminatòria els afavoria. La velocitat i electricitat d’Estanis han concentrat els escassos atacs de l’equip de Rafa Márquez durant els primers vint minuts de partit.

Malgrat això, el Madrid Castilla ha disposat d’un major nombre d’ocasions de gol i ha acabat anotant el primer gol del partit. Alvaro Martín ha centrat una pilota a l’interior de l’àrea que ha acabat al fons de la xarxa després d’una rematada de cap de Carlos Dotor (1-0, min. 21).

Calma després del cop

Tot i marxar al descans per darrere al marcador, els homes de Rafa Márquez han mantingut el pla de partit inicial després d’encaixar el primer gol i durant els primers minuts de la represa. El resultat global de l’eliminatòria continuava permetent que el Barça Altètic fos l’equip que passés a la final.

Els culers sabien que una derrota per un gol era un resultat suficient, i fent valer aquesta superioritat en el global, ha optat per baixar revolucions al partit i reforçar la defensa abans que anar desbocat en atac buscant un gol que empatés el partit.

Gerro d’aigua freda

Tot i haver sortit del vestidor amb un posat més valent i amb una clara ocasió d’Estanis que ha marxat fregant el pal esquerre de la porteria de Luis López, el Madrid Castilla ha empatat l’eliminatòria quan els de Rafa Márquez estaven tenint els seus millors minuts del partit.

Una jugada similar a la del gol de la primera part, una centrada propera des del córner dret, ha trobat el cap d’Iker Bravo que ha superat amb una rematada de cap Astralaga (2-0, min 78).

Final tràgic

Pocs minuts després que el Madrid Castilla empatés l’eliminatòria, l’àrbitre ha vist unes mans de Dionkou a l’interior de l’àrea culer. Tot i que Astralaga ha endevinat la direcció de la pilota, Sergio Arribas ha anotat el gol que ha donat al conjunt blanc el passi a la final del play-off d’ascens (3-0, min 90 +4) i que deixa el Barça Atlètic sense un somni que a principi de temporada semblava utòpic i que s'havia guanyat a pols fins al dia d'avui.

Fitxa del partit

Madrid Castilla: 3
Barça Atlètic: 0

Barça Atlètic: Astralaga, Dionkou, Carbonell, Chadi Riad, A. Núñez; M. Casadó, Moha M, Aleix Garrido (Txus Alba 83’); Estanis (Lamine Yamal 65’), Roberto i Luismi Cruz.

Madrid Castilla: Luis López; Álvaro Carrillo, Rafa Marín, Marvel; Pablo Ramón, Álvaro Marín (Iker Bravo 74’), Mario Martín, Dotor, Peter (Óscar Aranda 74’); Álvaro Rodríguez (Sergio Arribas 59’), Nico Paz (Gonzálo García 59’).

Gols: 1-0, Carlos Dotor (min. 21), 2-0, Iker Bravo (min.78), 3-0 Sergio Arribas (min. 90+4)

Àrbitre: Germán Cid Camacho que ha amonestat als blaugrana Estanis Pedrola, Lamine Yamal, Astralaga, Álvaro Núñez i Alpha Dionkou i al blanc Nico Paz.