Local

PRÈVIA | Magdeburg - Barça: El somni de la tercera comença contra un botxí

(15.15 hores) Els de Carlos Ortega obren la FINAL4 de Colònia contra el conjunt alemany que els va derrotar en les dues darreres edicions de la Super Globe

Eliminar el malson del Magdeburg per estar més a prop de convertir en realitat el somni de la tercera Champions seguida. Una glòria que els blaugranes han descrit amb termes com històric, increïble, brutal, màgic o èpic. 

Capgirar la tendència contra l'equip alemany

En aquesta TruckScout24 EHF FINAL4 2023, primer cal centrar-se en un rival de mal record. Un rival capaç de guanyar els culers dos anys consecutius. El conjunt alemany, que es troba a 436 quilòmetres de Colònia, es presenta a la semifinal (15.15 hores) amb una victòria en el seu currículum contra el Barça aquesta temporada. Va ser a la final de la Super Globe (41-39); i s'erigeix com l'única derrota culer d'aquest campanya. Però si mirem més enrere, el curs passat, els de vermell i verd també es van imposar en la final del títol intercontinental. 

Amb jugadors com Kay Smits, Kristjansson o Magnusson, ha firmat la seva primera participació en una final a quatre de la principal competició europea, on ha retornat després de 17 anys d'absència. Si bé és cert aquests darrers anys ha estat un elenc destacat de la segona competició continental, que va alçar el curs 2021 i on va ser finalista el 2022. 

El minut a minut de la FINAL4 de Colònia
Segueix el camí dels de Carlos Ortega en terres alemanyes i on tenen l'objectiu d'alçar la tercera Champions seguida
TOTA L'ACTUALITAT CULER

Donar continuïtat a la imbatibilitat 

L'elenc de Carlos Ortega arriba amb un 94% de victòries en l'actual torneig. 15 triomfs i un empat és el sensacional balanç fins a aquesta fase final. Només el trepidant 30-30 a la pista del Kiel en la fase de grups es va escapar de la tendència victoriosa d'un Barça invicte en l'actual Champions. Un torneig que ha testat en primera persona la dupla perfecta que han conformat Gonzalo Pérez de Vargas i Emil Nielsen per convertir els culers en l'equip menys golejat. Una estadística possible també pel gran treball defensiu coral. 

Uns arguments defensius d'èxit que el Barça voldrà continuar en el primer repte d'aquesta FINAL4. On també té l'objectiu d'exhibir un joc alegre i poder ofensiu de jugadors com Dika Mem o Aleix Gómez per acostar-se al somni de la tercera seguida, a la 12a del palmarès. Una fita que cap altre Club ha assolit en les històries de la final a quatre de Colònia. Un territori on els culers volen serigrafiar el seu nom amb lletres d'or per engrandir la llegenda de la secció a Europa. 

El 'Memory' de la Champions
Com vas de reflexos? Has de ser molt ràpid i trobar les dues imatges iguals de moments que el Barça ha alçat la copa del Vell Continent
Aparella les celebracions

 

Més notícies aquí