Local

Arriba la 20a Lliga!

El Barça ha aconseguit aquest dimarts a Madrid la 20a Lliga de la seva història

Campions per 20a vegada! El Barça de Sarunas Jasikevicius ha aconseguit aquest dimarts, a Madrid, la 20a Lliga de seva història. Amb la victòria al Wizink Center (82-93), els culers han aprofitat la primera oportunitat que tenien per proclamar-se campions. Es tracta de la 17a Lliga de l’era ACB, que se suma a les tres de l’era Lliga Nacional. 

Ha estat un final de temporada espectacular per al Barça, que va superar per 2-0 el València Basket en els quarts de final del play-off i a l’Unicaja per 3-1 a les semifinals. En la gran final ha superat per un clar 3-0 el conjunt blanc.

Aquesta nova Lliga Endesa és la segona en tres temporades amb Sarunas Jasikevicius a la banqueta blaugrana. El tècnic lituà compta amb dues Lligues i dues Copes del Rei en el seu palmarès, així com tres participacions a la Final Four de l’Eurolliga. 

Nikola Mirotic ha estat designat com a MVP de la final després d’aconseguir una mitjana de 17,6 punts, 6 rebots i 23,3 de valoració en els tres partits disputats. Aquesta és la tercera Lliga del ‘33’ blaugrana, si sumem la que va aconseguir amb el Madrid. Àlex Abrines suma la tercera Lliga com a culer, i és la segona per a jugadors com Higgins, Sergi Martínez i Kuric.

S’estrenen en el palmarès culer Da Silva, Sanli, Paulí, Vesely, Kalinic, Satoransky, Laprovittola, Jokubaitis, Nnaji i Tobey.

 

Més notícies aquí