Local

Definits els Clàssics de la Lliga 2023/24

Els blaugrana ja saben que el partit de la primera volta serà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i el de la segona es disputarà al Santiago Bernabéu

El calendari de la Lliga de la propera temporada ja ha vist la llum i, com sempre, els dos punts forts per al públic barcelonista són la disputa dels Clàssics contra el Reial Madrid. Són dos partits en què tot el planeta futbol fixa la mirada en un mateix territori, i aquesta temporada no en serà cap excepció.

El primer dels dos Clàssics de la temporada  2023/24 de la Lliga Santander serà el corresponent a la jornada 11 i es disputarà el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, que durant el pròxim curs acollirà els partits com a local del FC Barcelona.

En contraposició, el de la segona volta es jugarà en el marc de la jornada número 32 que tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 d'abril a l'Estadi Santiago Bernabéu, a casa del conjunt blanc.

Sincronitza els partits del Barça en el teu calendari!
No et perdis cap enfrontament del FC Barcelona i apunta automàticament a la teva agenda virtual tot el calendari blaugrana
REGISTRA'T JA

Els dos Clàssics de la temporada passada a Lliga van deixar un balanç igualat. Tot i que el primer, jugat a territori merengue, va caure del costat dels de Carlo Ancelotti (3-1), els culers van prendre's la revenja a l'Spotify Camp Nou, on van remuntar un autogol inicial de Ronald Araujo amb les dianes de Sergi Roberto i de Franck Kessie en el temps afegit.

 

Aquell dia, els de Xavi Hernández van fer un pas de gegant per assegurar-se el títol a final de temporada, i ben segur que els dos Clàssics de la propera Lliga també valdran el seu pes en or per saber si un dels dos grans favorits a sortir campió pot alçar-se amb el trofeu al final del campionat.

Més notícies aquí