Local

L’Aleví A es desplaça cap a Orlando per disputar la VII edició de LaLiga Promises Internacional

El conjunt dirigit per Jordi Pérez i Cristian López s’enfrontarà al Reial Betis i l’Inter Miami en la fase de grups

Tres dies després d'haver aconseguit el subcampionat de LaLiga Promises Nacional a Vila-real, l’Aleví A del FC Barcelona ja es troba de camí cap a Orlando per disputar la VII edició de LaLiga Promises Internacional. I és que enguany es tornarà a repetir a les instal·lacions de l’ESPN Wide World of Sports (Disney). Sens dubte, un lloc màgic que viurà tres dies de bon futbol.

El conjunt que dirigeix Jordi Pérez i Cristian López ha quedat enquadrat al grup A i s’enfrontarà al Reial Betis (divendres 23, 18.30 h, hora catalana) i a l’Inter Miami (dissabte 24, 17.00 h, hora catalana).  Els dos primers es classificaran per als quarts de final que es disputaran el mateix dissabte 24 ( 18.30 h o a les 19 h, hora catalana). La jornada de dissabte es tancarà amb les semifinals (a les dues de la matinada, hora catalana). La final es disputarà el diumenge 25 (17.30 h, hora catalana). 

El conjunt blaugrana vol tornar a guanyar una edició internacional després que l’últim triomf fos en l’edició del 2019 disputada a Nova York, abans de la pandèmia. El més important, però, serà gaudir de l’experiència, aprendre i seguir formant-se.

Els jugadors de l’Aleví A blaugrana que participaran en el torneig seran els mateixos que els que van jugar en l’edició nacional de Vila-real: Alexander Rafael Cimoscov, (porter); Aitor Rivera (porter); William Ferdinand (defensa); Aritz Lairado (defensa); Víctor Lao (defensa); Jan Rizos (defensa); Darwin Guillermo (defensa); Dragos Bívol (migcampista); Quim Cárcel (migcampista); Joan Segura (migcampista); Mamadou Keita (davanter); i Adrián Sánchez (davanter).

Els grups del Torneig

Grup A: FC Barcelona, Reial Betis i Inter Miami

Grup B: Atlètic de Madrid, Vila-real i Ideasport SA

Grup C: Sevilla, València i Atlas

Grup D: Reial Madrid, RCD Espanyol i Pumas UNAM

Més notícies aquí