Local

El Barça visitarà Getafe en la primera jornada de la Lliga 2023/24

Consulta les dates clau del pròxim calendari de Lliga: derbis, Clàssics i partits de màxima exigència per al vigent campió

El Barça ja sap quin calendari tindrà la propera temporada a la Lliga. En el sorteig celebrat aquest dijous, l'equip de Xavi Hernández ha conegut quin serà el camí a seguir per tal de revalidar el títol de la competició domèstica. I l'equip culer obrirà el foc el cap de setmana del 12-13 d'agost contra el Getafe, al Coliseum Alfonso Pérez. La jornada 2, una setmana més tard, serà el primer partit oficial del Barça a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i rebran el Cadis.

Sincronitza els partits del Barça en el teu calendari!
No et perdis cap enfrontament del FC Barcelona i apunta automàticament a la teva agenda virtual tot el calendari blaugrana
REGISTRA'T JA

Després de nou mesos de competició, els culers tancaran la Lliga contra el Sevilla, al Sánchez Pizjuán, en la jornada de clausura que se celebrarà entre els dies 25 i 26 de maig. Els partits de màxim interès sempre són els Clàssics, i el de la primera volta es jugarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (28/29 octubre) en el marc de la jornada 11.

El de la segona volta, corresponent a la jornada 32 (20/21 d'abril), es disputarà al Santiago Bernabéu. Altres dates clau poden ser partits d'alt interès per al públic culer, com el derbi català contra el Girona, que es jugarà a Barcelona en la jornada 16 (9/10 desembre) i a Montilivi en la jornada 34 (4/5 maig).

Altres enfrontaments que sempre generen gran expectació són els que enfronta el Barça amb l'Atlètic de Madrid. En la jornada 15, els culers rebran els matalassers a Montjuïc (2/3 desembre) i visitaran el Cívitas Metropolitano el 16 o 17 de març en la jornada 29.

I finalment, com a curiositat, l'últim partit de l'any 2023 serà en una jornada intersetmanal del 19 al 21 de desembre, quan els culers rebran l'Almeria. Després d'inaugurar el 2024, viatjaran a les illes Canàries per jugar contra el Las Palmas, també en una jornada entre setmana que es jugarà entre el 2 i el 4 de gener.

Més notícies aquí