Local

José Ramón Alexanco fa balanç de la temporada

El director del Futbol Formatiu blaugrana, en una entrevista a Barça TV, ha fet una valoració molt positiva del curs del Barça Atlètic i de la resta d’equips formatius

José Ramón Alexanco, director del Futbol Formatiu del FC Barcelona, ha estat el protagonista d’aquest dijous a Barça TV amb una entrevista en la qual ha fet balanç de la temporada que ara acaba. Alexanco ha fet una valoració molt positiva del curs que ha fet el Barça Atlètic, així com de la resta d’equips formatius del Club.

El filial blaugrana, que afrontava la temporada amb Rafa Márquez estrenant-se a la banqueta i amb l’equip més jove de la categoria, ha completat un curs de creixement i bons resultats després de l’aposta del Club per un bloc de jugadors que pujava del Juvenil A. El conjunt blaugrana va anar de menys a més, i va acabar classificant-se per al play-off d’ascens a Segona Divisió. Tot i quedar-se a les portes de l’última eliminatòria, el balanç del Club ha estat molt positiu.

Alexanco ha destacat la bona feina que s’ha fet en tots els equips, que queda demostrada amb les oportunitats que s’ha donat a molts jugadors de poder entrenar-se i fins i tot de debutar amb el primer equip. En aquest sentit, ha remarcat la importància de tots els esglaons de l’estructura esportiva, des del cos tècnic del primer equip fins als coordinadors del Futbol Formatiu.

 

Més notícies aquí