Local

Compte enrere per a l'inici de la subhasta d''Empowerment', el segon NFT de la col·lecció 'masterpiece' del Barça

Avui dilluns 26 de juny a les 16.00 hores arrenca a OpenSea la subhasta de l’NFT amb Alexia Putellas com a protagonista, que acabarà el dimecres 28 de juny a les 16.00 hores, moment en què s’anunciarà l’adquisició de la peça que ret homenatge a un moment històric del Club

Avui arrenca la subhasta de la segona masterpiece de la història del Club, l’obra d’art digital amb Alexia Putellas com a protagonista. La licitació d’Empowerment s’obre a OpenSea avui dilluns 26 de juny a les 16.00 hores i acabarà el dimecres 28 de juny a les 16.00 hores, moment en què s’anunciarà l’adquisició de la peça. Aquesta ret homenatge a un moment que es recordarà sempre i que ja forma part de la història del Club: la semifinal de la Lliga de Campions Femenina contra el Wolfsburg, el 22 d'abril del 2022, on un rècord de 91. 648 espectadors van presenciar la victòria del Barça.

El compte enrere s’ha escenificat al microsite, on hi ha tota la informació necessària i els detalls de l'obra mestra amb Alexia Putellas com a protagonista. Per a la creació artística d'aquesta peça anomenada Empowerment, el Club ha col·laborat amb World of Women, creant una obra que simbolitza la transformació i que és un catalitzador de progrés.

Empowerment és el segon NFT de la col·lecció masterpiece de deu peces del FC Barcelona. La primera peça de la col·lecció, In A Way, Immortal, de Johan Cruyff, es va presentar el juliol del 2022, i, tal com es va anunciar, les peces restants es llançaran progressivament i comptaran amb altres moments i personatges emblemàtics del FC Barcelona, en què es destacarà el llegat i el patrimoni històric del Club.

Per a la licitació de la peça s'activarà també una pàgina a OpenSea avui dilluns 26 de juny a les 16.00 hores, i fins al dimecres 28 de juny a les 16.00 hores.

La segona ‘masterpiece’ de la història del Club

La segona obra mestra masterpiece del Barça, anomenada Empowerment, representa l'excepcional actuació de Putellas en aquella semifinal de la Champions contra el Wolfsburg, on va marcar dos gols i va continuar defensant l'empoderament de la dona en l'esport. El FC Barcelona lidera aquest moviment, en què defensa la igualtat de gènere i ofereix la igualtat d'oportunitats a les dones i les noies en l'esport i en el conjunt de la societat, i on es destaca el talent, la passió i la determinació.

Durant el procés de creació, l’artista i autora de World of Women, Rhi Madeline, ha elaborat una escultura tridimensional de Putellas, enriquida amb pintura digital, efectes especials i càntics autèntics d'apassionats seguidors i seguidores del Barça. L'ús de l'or a les obres d'art simbolitza els èxits destacats i el llegat intemporal d'Alexia. En incorporar múltiples capes de llum il·luminadora dins de la multitud, Madeline captura l'essència dinàmica i captivadora d'aquell moment emocionant i veritablement monumental.

Experiències blaugrana per al propietari de l’NFT

A més de ser l'únic propietari de l'NFT, el propietari podrà gaudir d'una sèrie d'avantatges prèmium, especialment centrades en el món del futbol femení. Els beneficis de l’NFT inclouen un Meet & Greet amb Alexia Putellas, que ofereix una oportunitat personal per conèixer la millor jugadora del món, i un parell de botes de futbol signades. A més, el propietari d'Empowerment rebrà també un seient físic extret de l'Spotify Camp Nou, decorat amb un retrat de Putellas del reconegut artista català Òscar Tusquets i signat per la mateixa jugadora.

 

Més notícies aquí