Local

En un mes... Clàssic de pretemporada a Dallas!

Barça i Reial Madrid es veuran les cares a territori nord-americà en el tercer partit dels culers en la gira pels Estats Units

Els integrants del primer equip barcelonista estan de vacances, i ho estaran fins al 10 de juliol, però els dies van passant i ja només queda un mes perquè els blaugrana juguin el seu tercer partit amistós en la gira pels Estats Units. Primer, la Juventus, després l’Arsenal, i el tercer rival serà el Reial Madrid.

Gaudeix del Clàssic de l'estiu a Dallas!
Barça i Reial Madrid es tornen a veure les cares en territori estatunidenc, en aquest cas al AT&T Stadium a Arlington, Dallas. Viu l'espectacle del Clàssic!
COMPRA LA TEVA ENTRADA!

El Clàssic d’aquesta pretemporada, que es jugarà el 29 de juliol en horari nord-americà (la matinada del 29 al 30 de juliol a Catalunya), es disputarà al AT&T Stadium de Dallas, amb capacitat per a unes 80.000 persones i la seu dels Dallas Cowboys de l'NFL. Viure un duel entre blaugranes i merengues a la pretemporada ja s’està convertint en tradició, i, sense anar més lluny, el de la pretemporada anterior va caure del bàndol blaugrana gràcies a un gran gol de Raphinha, que era una de les cares noves en aquell partit.

Ara, qui sap si Ilkay Gündogan també podria començar a deixar la seva empremta com a culer marcant el seu primer gol amb el Barça contra el màxim rival. En tot cas, serà una nova oportunitat per anar agafant ritme i, pocs dies després, concretament el 2 d’agost, els de Xavi Hernández tancaran la gira nord-americana a Las Vegas contra el Milan, abans de tornar cap a Barcelona per preparar, per exemple, el debut a la Lliga del cap de setmana del 12 i 13 d’agost a Getafe.

Més notícies aquí