Local

Un mes per tancar la gira dels Estats Units contra el Milan

Blaugranes i 'rossoneri' es veuran les cares a Las Vegas per posar el punt i final als quatre partits que jugaran a territori nord-americà

Ja hem entrat al juliol, i això vol dir que l’inici de la pretemporada és cada cop més a prop. Els entrenaments començaran en poc més d’una setmana, el dia 10, i arrencarà així la preparació abans de volar cap als Estats Units, on es desenvoluparà el gruix de la pretemporada blaugrana, amb quatre partits inclosos.

No et perdis el Milan-Barça, últim partit de la gira pels Estats Units!
Els culers disputaran el quart i últim partit als Estats Units contra un set vegades campió d'Europa com el Milan. L'escenari, el Allegiant Stadium de Las Vegas. Tot al blaugrana!
COMPRA LES ENTRADES

Per al darrer, que serà contra el Milan a l’Allegiant Stadium de Las Vegas queda justament un mes, perquè es disputarà l'1 d'agost en horari nord-americà (la matinada de l'1 al 2 d’agost a Catalunya) i servirà com a clausura després d’haver-se enfrontat amb la Juventus, l’Arsenal i el Reial Madrid.

Un cop disputats aquests tres partits, el Barça jugarà contra tot un semifinalista de la passada edició de la Champions League. Serà el tercer cop que Barça i Milan disputin un amistós als Estats Units. El primer, el 2003, el van guanyar els blaugrana per 2-1, mentre que el segon, jugat el 2018, se’l van endur els italians per 1-0.

Més notícies aquí