Local

Tot el que passarà al juliol

Revisions mèdiques, entrenaments, viatges i els primers partits del Barça 2023/24... tot això durant aquest mes de juliol per començar a escalfar motors

Amb l'arribada del mes de juliol ja no queda tant per tornar a la competició oficial, i el temps de vacances es va exhaurint. Però abans de tot això, encara cal començar la pretemporada, viatjar als Estats Units i fer els primers amistosos per anar agafant el to físic.

I tot això, precisament, és el que passarà al juliol. Per començar, el primer grup de futbolistes citats, els que estan sense compromisos internacionals després d'acabar la temporada, tornaran a la feina el dilluns 10, quan se sotmetran a les revisions mèdiques per poder començar els entrenaments abans que la resta dels seus companys comencin a incorporar-se a la dinàmica de l'equip.

Tot això, perquè puguin presentar-se en les millors condicions el dia 22 al Levi's Stadium de Santa Clara per al primer dels quatre partits de la Gira, contra la Juventus.

No et perdis el Barça-Juventus a San Francisco!
Compra les teves entrades pel primer partit de la gira pels Estats Units dels de Xavi Hernández. El debut, contra la Juve, el 22 de juliol al Levis Stadium de Santa Clara,a la badia de San Francisco!
COMPRA D'ENTRADES!

Quatre dies més tard, el 26, els de Xavi Hernández jugaran contra l'Arsenal a Los Angeles, abans de jugar el dia 29 a Dallas contra el Reial Madrid, en un nou Clàssic de pretemporada.

Gaudeix del Clàssic de l'estiu a Dallas!
Barça i Reial Madrid es tornen a veure les cares en territori estatunidenc, en aquest cas al AT&T Stadium a Arlington, Dallas. Viu l'espectacle del Clàssic!
COMPRA LA TEVA ENTRADA!

Aquest serà el tercer, però no l'últim de la gira pels Estats Units. En canvi, sí que serà l'últim que es jugui al juliol, ja que la clausura dels partits a territori nord-americà serà el dia 1 d'agost contra el Milan. I a l'agost serà també quan començaran totes les competicions. Al juliol, de moment, vacances, entrenaments, i moviments a la plantilla culer.

Més notícies aquí