Local

Confirmats els horaris dels partits de la gira als Estats Units

Juventus, Arsenal FC, Reial Madrid i AC Milan són els rivals dels de Xavi que emprendran el viatge el pròxim 19 de juliol

Queda menys per al BARÇA ON TOUR: US 2023. El 19 de juliol, la plantilla de Xavi Hernández agafarà l'avió rumb als Estats Units per començar la gira de pretemporada. Juventus, Arsenal FC, Reial Madrid i AC Milan seran els oponents contra els quals els culers posaran en marxa el seu engranatge. I ja se saben els horaris. Així doncs, ja pots configurar una alarma per no perdre't cap partit. 

Barça - Juventus 

Santa Clara. 22 de juliol a les 19.30 hores (el rellotge de Barcelona marcarà el 23 de juliol a les 4.30 hores). Aquest és el dia que sonarà la primera alarma. Perquè arrencaran els partits de la gira americana amb un Barça - Juventus. Aquest primer amistós tindrà com a escenari el Levis Stadium de Santa Clara, a la badia de San Francisco, a l’estat de Califòrnia. Un estadi amb capacitat per 72.864 espectadors i espectadores. 

No et perdis el Barça-Juventus a San Francisco!
Compra les teves entrades pel primer partit de la gira pels Estats Units dels de Xavi Hernández. El debut, contra la Juve, el 22 de juliol al Levis Stadium de Santa Clara,a la badia de San Francisco!
COMPRA D'ENTRADES!

Arsenal - Barça

Los Angeles. 26 de juliol a les 19.30 hores (a Barcelona serà 27 de juliol a les 4.30 hores). Serà la segona vegada als Estats Units que soni el to blaugrana per anunciar un matx. Serà el torn de l'Arsenal - Barça que tindrà lloc al SoFi Stadium de Los Angeles, a l’estat de Califòrnia. Un camp que es va inaugurar el 2020 i que pot aplegar fins a 70.000 assistents i assistentes. 

Vine a l'Arsenal-Barça de la gira pels Estats Units!
La final de la Champions del 2006 es reeditarà aquest 26 de juliol al Sofi Stadium d'Inglewood, a Los Angeles. Viu el duel entre dos dels equips de més futur del futbol mundial!
COMPRA LA TEVA ENTRADA!

Barça - Madrid 

Dallas. 29 de juliol a les 16 hores (23 hores de Barcelona). Ni més ni menys que una data encerclada en vermell que portarà un Clàssic sota el braç. El primer de la temporada suposarà el tercer amistós dels culers al continent americà. L’AT&T Stadium de Dallas, a l’estat de Texas, acollirà aquest duel entre blaugranes i blancs. 

Gaudeix del Clàssic de l'estiu a Dallas!
Barça i Reial Madrid es tornen a veure les cares en territori estatunidenc, en aquest cas al AT&T Stadium a Arlington, Dallas. Viu l'espectacle del Clàssic!
COMPRA LA TEVA ENTRADA!

AC Milan - Barça

Las Vegas. 1 d'agost a les 20 hores (el calendari de Barcelona ja marcarà 2 d'agost a les 5 hores). Serà la darrera vegada que l'alarma del mòbil anunci un partit barcelonista en el marc del BARÇA ON TOUR: US 2023. L'enfrontament davant el conjunt rossonero es podrà veure en directe l’Allegiant Stadium de Las Vegas, a l’estat de Nevada. És la casa del Las Vegas Raiders de futbol americà, i, a més, ha estat la seu d’un gran esdeveniment esportiu: la final de la Copa d’Or del 2021 entre els Estats Units i Mèxic. 

No et perdis el Milan-Barça, últim partit de la gira pels Estats Units!
Els culers disputaran el quart i últim partit als Estats Units contra un set vegades campió d'Europa com el Milan. L'escenari, el Allegiant Stadium de Las Vegas. Tot al blaugrana!
COMPRA LES ENTRADES
Més notícies aquí